Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Lillehammer Norja

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Lillehammerissa

Haluatko varata kokous- tai kongressitilat Lillehammerissa? Hotellissa Clarion Collection Hotel® Hammer on useita mahdollisuuksia, riippumatta siitä, onko kyseessä pienempi kokous, kickoff, johtokunnan kokous, tapahtuma vai näyttely.

Jos järjestätte kongressin hotellissa Clarion Collection Hotel Hammer, olette parhaalla paikalla keskellä Lillehammeria, historiallisella Storgatanin kadulla, kaupungille ominaisten matalien puutalojen ja viehättävien kortteleiden ympäröiminä. Täällä hotellimme auttaa teitä pienestä yksinkertaisesta kokouksesta alkaen aina suurempiin kongresseihin, majoittaen samalla koko tiiminne. Useiden erilaisten kokoustilojen ansiosta saadaan joustavuutta räätälöidä kongressi teidän tarpeidenne ja toivomustenne mukaan, olipa sitten kysymyksessä tuotelanseeraus tai messut.

Aamiainen, kahvit, pikkupurtava, lounas tai päivällinen? Tai ehkä kaikki? Ei mitään ongelmia, hotellissa Clarion Collection Hotel Hammer saatte apua täyttääksenne aivot uudella energialla kokousten välillä. Ja jos haluatte rentoutua pitkän, monia keskusteluja ja esittelyjä sisältäneen päivän jälkeen, älkää unohtako rentoutumisosastoamme ihanasti lämmittävällä saunalla.

Lillehammer sijaitsee luonnonläheisesti kauniilla paikalla Norjan suurimman järven Mjösan yläpuolella. Jos suunnitelmiin kuuluu tiimitoimintaa, niin on mahdotonta olla suosittelematta laskettelurinteitä ja hiihtolatuja, joita kaupunki tarjoaa vierailleen. Lillehammer on nimittäin ehkä parhaiten tunnettu talviolympialaisista vuonna 1994, ja sillä on toisin sanoen vaikuttava tarjonta hiihtokeskuksia ympäristössään. Jos aika ei riitä pidempiin retkiin, kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, kuten Lillehammer Kunstmuseum ja Lillehammer Olympic Park, sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista.  

Lillehammerin asema sijaitsee 650 metrin päässä hotellista, ja lentokentälle Oslo Airport Gardermoen on noin kahden tunnin junamatka Lillehammerista.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.