Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Larvik Norja

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Larvikissa

Kaksi suosittua kokoushotellia odottavat sinua Larvikissa. Valitse joko elämyskokous ylellisine kylpylöineen suositulla Farris Bad -rannalla tai klassinen kongressi hyvällä sijainnilla, Quality Hotel™ Grand Farris -kokoushotellissa.

Farris Bad komeilee vuonon ylitse kylpylällään ja arkkitehtuurillaan, joka poikkeaa tavallisesta. Tässä kokoushotellissa on Skandinavian suurin kylpyläosasto, joka on kooltaan mahtavat 2500 neliömetriä. Se on lisäksi ainoa hotelli, joka on rakennettu aidon mineraalilähteen ääreen. Täällä kongressin tai kokouksen tunnelmaan sekoittuu lähteen ja veden voima. Hotellista löytyy lisäksi useita kokoushuoneita – sekä perinteisiä että uniikkeja, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin, aina juhlista johtokunnan kokouksiin.

Larvikin rautatieaseman naapurista, keskeltä kaupunkia, löytyy toinen kokoushotellimme Quality Hotel™ Grand Farris. Täällä on kokous-, tapahtuma- ja kurssimahdollisuuksia suurille ryhmille. Hotelli on myös erinomainen valinta yksityisiin juhliin ja häätilaisuuksiin.

Vestfoldissa sijaitseva Larvik on kaunis rannikkokaupunki, vain 100 kilometrin päässä Oslosta. Tänne pääset junalla kätevästi Oslosta hieman yli 1,5 tunnissa. Larvikista lähtee myös lautta Tanskan Hirtshalsiin.

Maailmankuulu seikkailija Thor Heyerdahl vietti lapsuutensa Larvikissa, osoitteessa Steingata 7. Kesäkuukausina teillä on mahdollisuus vierailla hänen lapsuudenkodissaan. Sjøfartsmuseet, Larvik museum ja kulttuurimuisto Langestrand kirke ovat myös vierailun arvoisia kohteita. Larvikin ympäristöstä löytyy myös monia luontoelämyksiä, kuten kaunis Verdens Ende, Tjøme-saarella. Täällä voitte nauttia fantastisesta näköalasta Skagerakin yli. Vie työtoverit veneretkelle Farrisvattnetiin tai Larviksfjordeniin. Tässä rannikkokaupungissa vesi on keskeinen elementti ja jatkuvasti läsnä.

 

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.