Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Kristiansand Norja

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Kristiansandissa

Suunnitteletko kokousta, kongressia tai yksityistilaisuutta Kristiansandissa? Hotellimme tarjoavat useita erilaisia tilaratkaisuja niin yrityksen kick-off-päivään ja myyntikokouksiin kuin haastattelutilaisuuksiinkin – viihtyisästi keskellä kaupunkia.

Autamme sinua tilaisuuden ja tapahtuman järjestämisessä – aina pienimmistä yksityiskohdista, kuten kahvi- ja teetauoista, tekniseen varusteluun sekä illallisiin ja yöpymisiin. Räätälöimme yhdessä kanssasi onnistuneen ja ikimuistoisen kongressin tai tapahtuman Kristiansandissa, toiveidesi mukaan.

Molemmat hotellimme sijaitsevat Kristiansandin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Kjevikin lentoasemalta keskustahotelleihimme on autolla tai taksilla matkaa 20 minuuttia. Clarion Hotel® Ernst tarjoaa moderneja ja joustavia tilaratkaisuja niin pienimuotoisempiin kokouksiin kuin suuriin kongresseihin ja tapahtumiin. Comfort Hotel® Kristiansand on puolestaan täydellinen valinta pienempiin kokouksiin.

Kristiansandissa riittää koettavaa ja nähtävää, ja kokouspäivän jälkeen on mukava rentoutua vaikkapa teatterin ja musiikin parissa teatteri- ja konserttitalo Kildenissä, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Shoppailun ystävien kannattaa puolestaan suunnata askeleensa Markens-kävelykadulle.  Kesäaikaan yksi ehdottomasti vierailun arvoinen kohde on Gravane-kanaalin varrella oleva Fiskebrygganin alue viehättävine ravintoloineen ja putiikkeineen. Alue on yksi Kristiansandin suosikeista ja täällä voit nauttia tuoreista katkaravuista ja muista herkullisista kala- ja äyriäisruoista ainutlaatuisessa miljöössä.

Jos haluat päästää sisäisen lapsesi valloilleen, niin suosittelemme, että vierailet yhdessä Norjan suosituimmista kohteista – Kristiansand Dyreparkissa eli Kristiansandin eläintarhassa. Täällä voit paitsi tutustua eksoottisiin eläimiin, myös laskea ’tukkijokea’ ja pelata erilaisia pelejä monissa kojuissa.

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.