Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Holmsbu Norja

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset, kongressit ja tapahtumat Holmsbussa

Oletko järjestämässä kongressia, tapahtumaa tai yksityistä tilaisuutta upeassa ympäristössä? Holmsbu Hotel & Spa tarjoaa kaikkeen sopivat tilat. Täällä voit myös nauttia hemmottelusta kylpylässä sekä saariston upeista maisemista.

Jos etsit erityistä ja kaunista tilaa kongressia tai yksityistä tilaisuutta varten, olet tullut oikeaan paikkaan. Holmsbu Hotel & Spa sijaitsee Holmsbun ja Rødtangenin välissä, Hurumin kunnassa, vain tunnin ajomatkan päässä Oslosta. Hotelli sijaitsee veden äärellä ja alueelta löytyy yksityinen ranta, laituri sekä venesatama.

Hotellin kokous- ja kongressitilat sopivat kaikkiin tarkoituksiin, aina lounastapaamisista isoihin kurssi- ja kongressitapahtumiin, kesäjuhliin sekä häihin.

Holmsbu Hotel & Spa tarjoaa tarvittaessa oman kokouspaketin kursseille ja kokouksille. Pakettiin sisältyy yöpyminen aamiaisella, lounaalla ja illallisella, kokoustila, herkulliset ja terveelliset taukotarjoilut sekä sisäänpääsy Holmsbun kylpylään ja kuntosalille – mukaan lukien kylpytakki ja -tohvelit kaikille osallistujille. Kylpyläosastolta löytyy mm. sisä-ja ulkoaltaat, kylmäallas, höyrysauna, hierovia suihkuja ja saunat merinäköalalla.

Jos tiedossa on erityinen juhlatilaisuus, on kunnianarvoisa Villa Holtnes hyvä vaihtoehto. Täällä on kolme erikokoista tilaa, jotka kaikki ovat erityylisiä, sekä yksityinen baaritila kellarissa.

Hotelli tarjoaa aktiviteetteja, teambuildingia ja kokemuksia. Tarjoamme esimerkiksi ruoanlaittokurssin omalla kokilla. Tai miltä kuulostaisi tiimikilpailu, kuten Holmsbu Challenge, 5-ottelu tai Tronstad Gaard Triathlon? Ranta ja meri tarjoavat kauniit puitteet ryhmätoiminnalle. Täällä voit myös suunnata meriretkelle RIB-veneellä tai purjeveneellä. Oli sitten kesä tai talvi, Holmsbu Hotel & Spa tarjoaa unohtumattomia kokemuksia kaikille.

 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.562.364.000 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.