Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Haugesund Norja

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit, kokoukset ja tapahtumat Haugesundissa

Tarvitsetko tiloja kongressiin tai järjestätkö yksityistä tapahtumaa Haugesundissa? Nordic Choice Hotels tarjoaa täydellisen hotellin juuri sinulle. Me autamme sinua kaikessa, olipa kyseessä myyntipalaveri, workshop tai joulupöytä ja yöpyminen.

Clarion Collection® Hotel Amanda sijaitsee aivan Haugesundin keskustassa. Hotellissa voit nauttia hienosta näköalasta Smedasundetin ylitse. Hotelli on loistava vaihtoehto sinulle, joka haluat järjestää ison kongressin, kick-offin tai vaikkapa elokuvanäytöksen. Koko hotellista löytyy inspiraatiota maailman elokuvahistoriasta, ja kaikki tilat on nimetty tunnettujen elokuvien tai elokuvatähtien mukaan.

Hotellien lähistöltä löytyy runsaasti erilaista tekemistä, kuten esimerkiksi Norjan vanhin, yhtenäinen kävelykatu Haraldsgatan, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ostoksille. Jos kaipaat vauhtia ja jännitystä, suosittelemme ehdottomasti retkeä merelle RIB-veneen kyydissä. Luonnosta kiinnostuneet voivat tutustua lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevaan Langfossiin. Tätä kyseistä Langfoss-vesiputousta on kuvailtu yhdeksi maailman kauneimmista vesiputouksista.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.