Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Gjøvik Norja

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Gjövikissä

Etsitkö kokoushuonetta, kongressi- tai tapahtumatilaa Gjövikistä? Gjövikin hotellimme tarjoavat täydelliset tilat niin seminaareihin kuin syntymäpäivä- tai hääjuhliinkin. Kumpikin hotelleistamme sijaitsee keskustassa, kauniin Mjøsa-järven tuntumassa.

Quality Hotel™ Strand sijaitsee kaupungin keskustassa, Gjøvik Kulturhus -kulttuuritalon naapurissa. Hotellissa on suuri kokousosasto, jossa on useita erikokoisia kokoushuoneita ja kongressitiloja sekä näyttämöllä varustettu auditorio. Quality Hotel™ Strand soveltuu moneen erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan, niin pienempiin kuin suurempiin, aina kursseista kongresseihin ja yksityistilaisuuksiin, kuten hää- ja syntymäpäiväjuhliin. Hotellissa on kaksi viihtyisää ravintolaa, ja hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva Pi-taket- baari tarjoaa huikean näköalan ja hyvien juomien lisäksi herkullista ruokaa keväästä syksyyn. Pi-taket on erityisesti kesäaikaan hyvin suosittu illanviettopaikka. Mikä olisikaan mukavampaa kuin istahtaa pitkän kokouspäivän jälkeen kollegoiden kanssa alas nauttimaan hyvästä drinkistä ja uniikista näköalasta kaupungin kattojen ja Mjøsa-järven yli? Tai miltä kuulostaisi rentouttava hetki saunassa ja porealtaassa? Hotellissamme on Gjövikin suurin kylpylä, jossa voit nauttia saunan lämmön lisäksi rentouttavista altaista ja kylpyläpalveluista – virkisty kylmäaltaassa tai suo itsellesi ylellinen Spa-hoito.

Haluaisitko järjestää tilaisuuden historiallisessa miljöössä? Clarion Collection ® Hotel Grand, Gjøvik avasi ovensa vuonna 1902 ja on siis kaupungin vanhin hotelli. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla ydinkeskustassa, Gjövikin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Maksuton iltapala sisältyy huonehintaan yöpyville vieraillemme. Hotellin suuri juhlasali on täydellinen tila erilaisiin suuriin tapahtumiin ja tilan voi myös tarvittaessa jakaa kolmeksi pienemmäksi kokoushuoneeksi. Haluamme, että kokous- ja kongressipäivästä tulee onnistunut sekä viihtyisä ja tarjoammekin tästä syystä mahdollisuuden yhdistää tilaisuuteen maittavan lounaan. Samassa rakennuksessa hotellimme kanssa sijaitsee nimittäin myös viihtyisä ravintola.

Gjövik sijaitsee Norjan suurimman järven, kauniin Mjøsan, läheisyydessä. Kaupunki tunnetaan erityisesti Skibladner-aluksestaan, joka on maailman vanhin yhä kesäisin liikennöivä siipiratasalus. Rentoudu hektisen kokouspäivän jälkeen – astu laivaan ja vietä kaunis kesäpäivä Gjövikin järvimaisemassa kollegoiden ja ystävien kanssa. Oslosta Gjövikiin ajomatkaa autolla, bussilla tai junalla on noin kaksi tuntia ja Oslon lentokentältä express-bussilla noin 1,5 tuntia.

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.566.102.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.