Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Florø Norja

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Florössä

Järjestätkö kokousta, kongressia tai yksityistä tapahtumaa Florössä? Meren äärellä, keskellä pientä rannikkokaupunkia, sijaitsee kaksi hotelliamme, jotka sopivat tilojensa puolesta niin pienille kuin suurillekin ryhmille.

Quality Hotel™ Florø sijaitsee veden äärellä, laiturialueella, ja hotellilta on lyhyt matka sekä kaupungin ostoskadulle että 200 metrin päässä sijaitsevaan express-veneiden laituriin. Hotellin kokousosastolta löytyy kolme erikokoista kokoustilaa. Täällä järjestetään kaikkea mahdollista, aina pienistä kokouksista ja kongresseista joulujuhliin, konsertteihin ja hääjuhliin. Kaikille kokoukseen tai kongressiin osallistuville on tarjolla kahvia ja teetä, hedelmiä sekä pehmytjäätelöä ja popcornia – koko päivän ajan. Hotellissa on sekä ravintola että aulabaari. Ravintola Bryggekantenissa voit nauttia hyvästä ruoasta, samalla kun nautit upeasta näkymästä kohti laivoja sekä merta. Haluatko hieman yksityisyyttä pienemmälle ryhmälle? Varaa siinä tapauksessa ’Kongebordet’, joka sijaitsee ravintolan välittömässä läheisyydessä. Kongebordet sopii erinomaisesti myös kokouksiin.

Vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Quality Hotel™ Florøstä ja noin sadan metrin päässä linja- autoasemalta sijaitsee Comfort Hotel® Florø. Hotellissa on monta erikokoista kokous- ja kongressitilaa. Täällä voit järjestää kaikkea mahdollista, aina kokouksista ja seminaareista syntymäpäiväjuhliin ja illallisiin. Hotelli tarjoaa kongresseihin ja kokouksiin virvokkeita, hedelmiä, kahvia sekä lounasta. Viikonloppuisin hotellin ravintola on lisäksi auki iltamyöhään.

Jos haluatte tehdä yhdessä jotain myös hotellin ulkopuolella, suosittelemme Kystmuseet-museoon tutustumista. Täältä voi vuokrata esimerkiksi soutuveneitä kesäiseen retkeen järvellä. Todellisen merikokemuksen saa vierailemalla Kvanhovdenin majakalla – kokemus on ehdottomasti matkan arvoinen. Kvanhovdenille pääsette veneellä noin 30 minuutissa. Löytyykö seurueesta olutintoilijoita? Florö on nimittäin tunnettu Kinn Bryggeri -mikropanimostaan. Panimo ottaa vastaan seurueita ennakkovarauksella, jolloin pääsette sekä kierrokselle panimon tiloissa että maistelemaan oluita. Panimon oman pubi on auki jokaisen kuukauden viimeisenä perjantaina.

Flöröhön pääsee lentämällä päivittäin sekä Oslosta että Bergenistä. Matka Florön lentokentältä keskustaan kestää autolla vain noin viisi minuuttia. Jos sinulla ei ole mukanasi liikaa matkatavaroita ja haluat nauttia raikkaasta saaristoilmasta, voit myös kävellä keskustaan noin 20 minuutissa.

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.566.102.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.