Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Drammen Norja

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 13

3 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Drammenissa

Oletko aikeissa järjestää kokouksen, kongressin tai yksityistilaisuuden kauniissa jokikaupunki Drammenissa? Drammenin hotellimme soveltuvat useimpiin tilaisuuksiin, aina parin tunnin kokouksista kokopäivän kongresseihin ja hääjuhlaan yöpymisineen.

Pidämme huolen siitä, että kongressi- ja tapahtumavieraat viihtyvät luonamme. Tarjoamme välipalat, kahvista hedelmiin, kokouspäivän aikana, sillä ne auttavat jaksamaan ja antavat uutta inspiraatiota päivään. Hotellissamme on luonnollisesti myös yöpymismahdollisuus tarvittaessa. Comfort Hotel® Union Brygge sijaitsee lähellä Union Scene -kulttuurikeskusta, joka tavallisesti toimii konserttien, teatterinäytösten ja kulttuuritapahtumien näyttämönä, ja on täydellinen areena erilaiseen kongressielämykseen. Clarion Collection© Hotel Tollbodenista huokuu Drammenin merellinen historia – tämä viehättävä hotelli sopii erinomaisesti pienempimuotoisiin kokouksiin.

Drammenin läpi virtaa kaunis Drammenselvan-joki, joka jakaa kaupungin kahtia. Lähde pitkän kokouspäivän päätteeksi kävelylle joenrantaan, nauti raikkaasta ilmasta ja kauniista jokimaisemasta mukavasti hotellin lähellä. Jos kokousaikataulu antaa myöden, tarjoaa Drammen paljon erilaisia aktiviteetteja, kulttuuria ja ihmisvilinää. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua lähemmin tähän viehättävään, Oslonvuonon rannalla sijaitsevaan kaupunkiin. Poikkea Norjan suurimmassa uima- ja treenikeskuksessa, Drammensbadetissa, Ypsilon-kulkusillalla ja kaupungin keskustassa sijaitsevassa tiedepuistossa.

Molemmat Drammenin hotelleistamme sijaitsevat vain pienen kävelymatkan päässä Drammenin keskustan rautatieasemalta, josta pääsee Oslon päärautatieasemalle puolessa tunnissa ja Oslon Gardermoenin lentokentälle tunnissa.

Lue vähemmän
3 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.