Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Bergenin lentoasema Norja

7 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

7 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Bergenin lentokentällä, Fleslandissa

Järjestätkö kokouksen tai kongressin Bergenin Flesland-lentokentällä vai tarvitsetko tilan lentokentän välittömästä läheisyydestä? Meillä on suuri kongressihotelli Sandslissa, sekä kaksi hotellia joustavilla tiloilla itse lentokentällä.

Clarion Hotel® Bergen Airport on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista ja se sijaitsee lentokentän välittömässä läheisyydessä. Täältä löytyy ryhmähuoneita, kokoushuoneita ja isoja kongressisaleja. Hotellin eri tiloissa voit järjestää kaikkea mahdollista, aina pienimuotoisista kokouksista suuriin juhlatilaisuuksiin, kuten gaaloihin tai kick-off- tapahtumiin. Hotellista löytyy baari ja kaksi ravintolaa.

Uusi lentokenttähotelli, Comfort Hotel® Bergen Airport, on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä tuloaulasta. Baarin ja ravintolan lisäksi hotellista löytyy useita kokoushuoneita ja kongressitiloja.

Sandslin kaupunginosassa sijaitsevan Quality Hotel™ Edvard Griegin löydät 4 kilometrin päästä lentokentästä. Täältä löytyy ravintola, baari, suuret terassit sekä kattava seurustelualue. Kokousosasto on kahdessa kerroksessa ja se sisältää monta kokoushuonetta sekä isot salit useamman päivän kongresseille, joulujuhlille ja hääjuhlille. Hotellilta on lentokentälle 5 minuuttia autolla ja 15 minuuttia Bergenin keskustaan.

Järjestämällä kokouksen, kongressin tai tilaisuuden lentokenttähotellissa, olet sekä lähtöportin vieressä että lyhyen matkan päässä Bergenin keskustasta. Haluatko mieluummin tilan kaupungista? Täältä voit lukea lisää meidän kokous- ja kongressimahdollisuuksistamme Bergenissä.

Lue vähemmän
7 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.