Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokoukset Norjassa

Norja

76 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

76 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Varaa kokous, kongressi tai tapahtuma Norjan hotelleistamme

Oletko Norjassa ja etsitkö sopivia tiloja kokousta tai kongressia varten? Nordic Choice Hotelsilta voit varata kaikkea mahdollista – aina ryhmähuoneista ja klassisista kokouspaketeista juhlatiloihin, kick-offeihin ja tapahtumiin.

Norja on täydellinen matkakohde, jossa viettää aikaa kollegoiden kanssa. Pienten, kuvankauniiden rannikkokaupunkien ja kiireisten suurkaupunkien lisäksi joka puolelta Norjaa löytyy aina upeaa ja runsaasti erilaisia kontrasteja tarjoavaa luontoa. Nordic Choice Hotels tarjoaa suuren valikoiman erilaisia kokoushotelleja ympäri Norjaa, aina luonnonläheisistä kylpylähotelleista keskellä suurkaupunkeja, kuten Osloa, Bergeniä ja Trondheimia, sijaitseviin kokoustiloihin.

Täältä löytyy sopivat kokoustilat kaikenlaisiin tapahtumiin, etsitpä sitten suurta kokoustilaa, olitpa sitten järjestämässä workshopia tai tarvitsitpa sitten suuret kongressitilat juhlaillallista ja seurustelua varten. Hotelliemme ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta osaa järjestää onnistuneita yritysjuhlia sekä yksityisjuhlia, joten älä epäröi kysyä meiltä neuvoa. Tiloistamme löytyy luonnollisesti viimeisimmät tekniset ratkaisut, kuten mahdollisuus videontoistoon, kaiuttimet, puhelin sekä mikrofonit.

Jos päivän ohjelmassa ei ole ainoastaan pelkkiä esityksiä tai luentoja, kannattaa kokouspäivään usein tehdä hieman tilaa teambuildingille sekä erinäisille aktiviteeteille. Jos järjestätte kongressin tai kokouksen yhdessä kylpylähotelleistamme, rentoutuminen altaan äärellä ja saunalla kuuluvat luonnollisesti ohjelmaan ennen illan rientoja. Muista kysyä hotellilta missä kaupungin paras ravintola ja parhaat nähtävyydet sijaitsevat – näin voitte helposti tutustua lisää sekä toisiinne että itse kaupunkiin.

Lue vähemmän
76 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.