Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Vilna Liettua

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit, kokoukset ja tapahtumat Vilnassa

Järjestätkö kongressia, kokousta tai yksityistilaisuutta Vilnassa? Comfort Hotel® LT sijaitsee keskellä Latvian pääkaupunkia, Vilnaa, kävelyetäisyydellä Vanhastakaupungista. Hotelli tarjoaa tilat niin pieniin kokouksiin kuin suurempiin kongresseihin.

Etsitkö sopivaa tilaa workshopia, seminaaria tai mahdollisesti kahden päivän kongressia varten? Comfort Hotel® LT tarjoaa sopivan vaihtoehdon erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin sekä auttaa sinua myös tarvittavan tekniikan järjestämisessä, ruokailuissa, juomatarjoiluissa ja yöpymisjärjestelyissä. Kaikille kokoukseen osallistuville on lisäksi tarjolla kahvia koko kokouksen ajan. Hotellissa on myös paikallisten keskuudessa suosiota saanut ravintola Time, joka soveltuu hyvin niin lounaalle kuin illallisellekin.

Vilna on kaunis kaupunki, jolla on jännittävä historia. Voit viedä kokouksen osallistujat esimerkiksi kirkkokierrokselle tai syömään yhteen kaupungin monista laadukkaista ravintoloista. Vilnasta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Vieraile esimerkiksi Vanhassakaupungissa, josta löytyy todellinen arkkitehtuurin helmi, Aamunkoiton portit, tai kiipeä Linnanmuseon huipulle ja nauti näkymästä.

Shoppailijalle kaupungista löytyy hieno valikoima liikkeitä ja ostoskeskuksia – kaikkea aina ainutlaatuisista paikallisista liikkeistä suuriin, kansainvälisiin ketjuihin.

Hotelli sijaitsee Vilnan keskustassa. Vilnan lentoasemalta pääsee hotellille autolla tai taksilla noin 15 minuutissa. Monet suuret pohjoismaiset lentoyhtiöt lentävät tänne monta kertaa viikossa pohjoismaisista pääkaupungeista. Hotellilta on kävelyetäisyys Vanhaankaupunkiin ja Vilnan kaikkiin suurimpiin nähtävyyksiin.

 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.