Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Riika Latvia

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Riiassa

Sijaitseeko yrityksesi Riiassa? Suunnitteletteko matkaa Riikaan? Me Nordic Choice Hotelseilla voimme antaa teille lukuisia eri syitä siihen, miksi teidän tulisi järjestää seuraava kongressinne, kurssinne, kokouksenne tai kick-offinne luonamme.

Tarjoamme ainutlaatuisen vaihtoehdon teille, jotka haette tiloja kongressille Riian keskustasta. Hotellistamme Clarion Collection® Hotel Valdemarsista on lyhyt matka Vanhankaupungin mukaviin ravintoloihin ja baareihin sekä tunnetulle Alberta iela -kadulle.

Clarion Collection Hotel® Valdemars on ainutlaatuinen paikka kongressille tai kokoukselle. Tämän rakennuksen 100-vuotinen historia on elävästi läsnä hotellin tunnelmassa. Alun perin rakastettu perheen koti, sittemmin KGB-kenraalien linnake ja lopulta komea ja persoonallinen hotelli. Tutustu talon tarinaan täällä ollessasi.

Täällä on useita pienempiä tiloja, jotka sopivat mainiosti pienemmille ryhmille. Kokouksen jälkeen voitte treenata kuntosalilla, huilata hotellin rentoutumisosastolla sekä syödä ja juoda hyvin.

Riika on tunnettu monista jugendtyylisistä rakennuksistaan. Kuljeskele ympäriinsä ja tutustu kaikkiin mahtaviin katuihin ja arkkitehtuurisiin mestariteoksiin Latvian pääkaupungissa. Vie työtoverisi ostoskierrokselle tekemään edullisia löytöjä. Koe kulttuuria ja taidetta Riga Art Nouveau Museumissa, opi lisää Riian vahvasta historiasta Miehitysmuseossa ja päätä kaupunkikierros yhdessä Riian monista kylpylöistä.

Kokoushotellimme sijaitsee keskellä kaupunkia ja vain 15 minuutin ajomatkan päässä Riian Riga International Airport -lentokentältä.

 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.564.388.001 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.