Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Tule jakamaan jouluiloa kanssamme

Me haluamme levittää joulun ilosanomaa ympäri maailmaa. Auta meitä keräämään joululahjoja niille sinun lähialueesi henkilöille, jotka tarvitsevat piristysruisketta joulun juhlapyhiin. Anna lapsille parempi joulu – jätä joululahja joulukuusen alle!

Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja – 2018

60 200 lahjaa ja satojatuhansia kruunuja UNICEFille

Joulukuun 2018 aikana kaikkialla Pohjoismaissa kuhistiin aktiivisina ja tunnettiin antamisen iloa. Yhteensä 60 200 lahjaa kerättiin yli 190 joulukuusen alta, mikä tarkoittaa, että kymmenettuhannet lapset saivat paremman joulun. Jokaista lahjoitettua lahjaa kohti Nordic Choice Hotels on lahjoittanut 10 Norjan kruunua UNICEF-projektiin Sweet Dreams, joka työskentelee ihmiskaupan vastaisen työn parissa. Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja on siis antanut UNICEFille 602 000 Norjan kruunua (NOK).

Suurkiitos kaikille teille, jotka olitte mukana tämän vuoden kampanjassa!

'Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja' – mikä se on?

Joulu on perinteiden aikaa. Me leivomme piparkakkuja, juomme glögiä, kuuntelemme joulumusiikkia, koristelemme joulukuusen ja vietämme enemmän aikaa yhdessä. Juhlapyhiin liittyy toisaalta myös stressiä ja suuria odotuksia, eikä joulun ilosanoma ole itsestäänselvyys kaikille. Juuri tästä syystä meidän jouluperinteemme, Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja, on erityisen tärkeä. Kaikki ovat tervetulleita lahjoittamaan lahjoja ja asettamaan ne joulukuusien alle hotelliemme auloissa. Nordic Choice Hotels antaa lisäksi jokaisesta lahjoitetusta joululahjasta 1 euron UNICEFin Sweet Dreams -projektiin, joka taistelee ihmiskauppaa vastaan.

Näin osallistut

1. Osta joululahja. Muista, että voit antaa lahjaksi jotain sellaista, jota luulet lasten toivovan itselleen – sen sijaan, että antaisit heille jotain sellaista, jota itse luulet heidän toivovan.
2. Kääri lahja pakettiin ja kirjoita lahjaan lappu, jossa on lisätietoja siitä, kenelle luulet lahjan sopivan – esimerkiksi: “Jouluiloa sinulle, joka olet 3–5-vuotias ja tykkäät leikkiä ulkosalla, terveisin Piia”.
3. Astu sisään sinua lähimpänä sijaitsevaan Nordic Choice Hotels -hotelliin ja jätä joululahjasi joulukuusen alle.

Tarkat päivämäärät, jolloin voit jättää joululahjoja kuusen alle, vaihtelevat hotelleittain. Varmuudella voidaan kuitenkin sanoa, että joulukuuset ovat koristeltuja ja valmiita lahjaasi varten, jos poikkeat 1. joulukuuta - 16. joulukuuta välisenä aikana.

Uusi lahjoitusennätys vuonna 2017

Joulukuussa 2017 koko Pohjola kuhisi toimintaa ja antamisen iloa. Keräsimme kokoon 63 880 lahjaa yhteensä 190 joulukuusen alle. Tämä on uusi ennätys (2016 vastaanotimme 52 000 lahjaa) ja tarkoittaa sitä, että kymmenettuhannet lapset ovat saaneet paremman joulun. Nordic Choice Hotels on lahjoittanut jokaisesta lahjoitetusta lahjasta 10 Norjan kruunua UNICEFin Sweet Dreams -projektiin, joka taistelee ihmiskauppaa vastaan. 'Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja' -kampanja on siis tänä vuonna antanut UNICEFille yhteensä 638 800 kruunua (NOK). Suurkiitos kaikille teille, jotka olitte mukana tämän vuoden kampanjassa!

 

Hotelldirektör Helena von Porat

"On fantastista nähdä, että lapset antavat lahjoja toisille lapsille"

Helena von Porat, Clarion Collection® Hotel Bolinder Munktell -hotellin johtaja kertoo, kuinka joulun ilosanomaa levitetään Ruotsin Eskilstunassa.

Miten Yksinäinen joulukuusi -projekti sai alkunsa teidän hotellissanne?
– "Yksinäinen joulukuusi" on ollut perinne meidän hotellissamme jo useamman vuoden ajan. En usko, että alussa oikein kunnolla ymmärsimme, kuinka isosta asiasta on oikeasti kyse tai että kuinka moni oikeasti saa paremman joulun tämän keräyksen ansiosta. Projekti potkaistiin alun perin käyntiin, kun huomattiin, että olemassa oli valtava tarve antaa ja tarjota parempi joulu niille henkilöille, joista välitämme kaikista eniten – lapsille. Eskilstunassa, kuten monessa muussakin paikassa ympäri maailmaa, on lisäksi ryhmä ihmisiä, joiden päivittäistä selviytymistaistelua ei välttämättä näe tai siihen ei kiinnitä huomiota. Täällä on ihmisiä, jotka taistelevat muun muassa taloudellisten ongelmien kanssa – päivästä toiseen. Me halusimme antaa jotain kaikille niille helposti unohdetuille lapsille, jotka ovat osa meidän tulevaisuuttamme samalla tavalla kuin omatkin lapsemme.

Mihin teidän kuusenne alle lahjoitetut joululahjat oikein päätyvät?
– Me lahjoitamme joululahjoja useille eri organisaatioille – mukana ovat muun muassa Svenska kyrkan, Kvinnojouren Moa sekä Stadsmissionen.

Miten keräys sujui viime vuonna?
– Todella hyvin! Vastaanotimme niin paljon lahjoja, että saimme jatkaa niiden jakamista vielä joulun jälkeenkin, mikä on todella fantastista. Toivomme, että myös  tänä vuonna sitoutuminen on yhtä suurta.

Onko joku asia jäänyt erityisesti mieleen viime vuosien Yksinäinen joulukuusi -keräyksistä?

– Kahden esikouluikäisen vanhempana on pakko sanoa, että se on upea tunne, kun pienet koululuokat saapuvat hotelliimme. Viime vuonna (kuten monena aikaisempanakin vuonna) aula täyttyi pienten lasten kimaltevista silmistä ja käsistä, jotka olivat täynnä lahjoja. Eräs esikoululuokka oli myynyt kahvia ja pullaa koko vuoden ajan kerätäkseen rahaa lahjoihin, jotka he sitten jättivät joulukuusemme alle. Aulassamme seisoi siis noin kaksikymmentäviisi 3–7-vuotiasta lasta, jotka lauloivat joululauluja kuusen ympärillä. He olivat hieman jännittyneitä ja liikkeellä odottavin mielin, kuullaakseen tarinan siitä, mihin juuri heidän lahjansa lahjoitettaisiin. Tämä oli todella kaunis, liikuttava ele näiltä koululaisilta, ja se on fantastista nähdä, että lapset antavat lahjoja toisille lapsille.

 

Sanoista teoiksi – auta meitä keräämään entistä enemmän joululahjoja!

Auta meitä keräämään entistä enemmän joululahjoja hyvän asian puolesta jakamalla omistautumisesi ystäviesi ja perheesi kanssa! Voit joko ladata alla näkyvän badgen tai lisätä seuraavan koodin kotisivullesi: 
<a href="https://www.nordicchoicehotels.fi/globalassets/global/badge-lonely-christmas-tree-fi.png" alt="Yksinäinen joulukuusi -badge" title="Yksinäinen joulukuusi – levitä joulun ilosanomaa yhdessä Nordic Choice Hotelsin kanssa">

Ensam julgran badge

Täältä löydät kaikki yksinäiset joulukuuset

Jokaisen hotellimme aulasta löytyy yksinäinen joulukuusi. Klikkaa karttaa ja  kirjoita haluamasi alue tai kaupunki hakukenttään, niin näet, mikä hotelli on lähimpänä juuri sinua.

Täällä listaamme kaikki ne hotellit, jotka ovat jo päättäneet, mille organisaatio(i)lle ne tulevat lahjoittamaan lahjoja ja/tai rahaa, kun keräys on saatu päätökseen

Suomi

Helsinki Airport - Clarion Hotel Helsinki Airport - Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry
Helsinki - Clarion Hotel Helsinki - Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry

Ruotsi

Arlanda/Märsta - Clarion Hotel Arlanda Airport - Trygga Barnen
Arlanda/Märsta
- Quality Airport Hotel Arlanda - Trygga Barnen
Arvika
- Clarion Collection Hotel Bristol - Kvinnojouren i Arvika/Eda
Boden
- Quality Hotel Bodensia - Till behövande barn och familjer genom att Socialförvaltningen, Individ och familjeomsorg, Boden kommun
Borlänge - Quality Hotel Galaxen - Kvinnojouren, Rädda Barnen, Röda Korset, X-Cons med flera
Borås - Quality Hotel Grand Borås - Solrosen Borås som stödjer barn och ungdomar med en frihetsberövad förälder
Bålsta - Aronsborgs Konferenshotell - Behövande barn i vår kommun
Eskilstuna - Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell - Stadsmissionen, Svenska kyrkan, Kvinnojouren MOA
Eskilstuna - Comfort Hotel Eskilstuna - Statsmissionen, Matlaget
Falun - Clarion Collection Hotel Bergmästaren - För Falun i Falun (ensamkommande flyktingbarnorganisation)
Gävle - Clarion Hotel Winn - Klappakuten
Göteborg - Clarion Collection Hotel Odin - Stadsmissionen
Göteborg - Clarion Hotel Post - Faktums barn och barnbarn på julgalan
Göteborg - Comfort Hotel Göteborg - Kvinnojouren i Göteborg
Göteborg - Quality Hotel 11 och Eriksbergshallen - Barn till ensamma mammor
Göteborg - Quality Hotel Panorama Göteborg - Frälsningsarmén Göteborg
Göteborg - Quality Hotel Winn, Göteborg - Asylboende
Halmstad - Clarion Collection Hotel Norre Park - Flyktingboende, Halmstads sjukhus, Socialförvaltningen
Haninge - Quality Hotel Winn Haninge - Kryckan, Svenska kyrkan
Helsingborg - Clarion Grand Hotel Helsingborg - Julhjälpen Helsingborg
Helsingborg - Comfort Hotel Nouveau - Frälsningsarmén, Hemlösas hus
Jönköping - Clarion Collection Hotel Victoria - Frälsningsarmén
Jönköping - Comfort Hotel Jönköping - Musikhjälpen "Barn är inte till salu"
Kalmar - Clarion Collection Hotel Packhuset - Stadsmissionen i Kalmars julfirande
Karlskrona - Clarion Collection Hotel Carlscrona - Svenska kyrkan och Kvinnojouren
Karlstad - Clarion Collection Hotel Bilan - Alla kvinnors hus
Karlstad - Clarion Collection Hotel Drott - Alla kvinnors hus
Karlstad - Clarion Collection Hotel Plaza - Alla kvinnors hus
Linköping - Clarion Collection Hotel Slottsparken - Stadsmissionen
Linköping - Quality Hotel The Box - Stadsmissionen
Linköping - Quality Hotel Ekoxen - Kvinnojouren Ellinor, Barn i väntan - Barn i start
Luulaja - Clarion Hotel Sense - Vilda Kidz
Luulaja - Quality Hotel Luleå - Svenska kyrkan i Luleå
Malmö - Clarion Collection Hotel Temperance - Frälsningsarmén, Svenska kyrkan, Karl Werntofts Minnesfond - till förmån för barn som förlorat en förälder
Malmö - Clarion Hotel & Congress Malmö Live - Röda Korset, Giving People, Fryshuset, Mento.se, Jalla Jalla jul till alla och Kvinnojouren i Malmö
Malmö - Quality Hotel View - Giving people
Märsta - Quality Airport Hotel Arlanda - Trygga barnen i Märsta
Norrköping - Comfort Hotel Norrköping - Kvinnojouren i Norrköping
Nyköping - Clarion Collection Hotel Kompaniet - Kvinnojouren, Frälsningsarmén, BUFFF Sörmland, Träffpunkten Nyköping, Asylboenden
Oskarshamn - Clarion Collection Hotel Post - Shalom missions julfirande
Sickla/Stockholm - Quality Hotel Nacka - Frälsningsarméns kvinnocenter i Akalla
Skövde - Clarion Collection Hotel Majoren - Frälsningsarmén i Skövde
Skövde - Quality Hotel Prisma - Kvinnohuset i Skövde
Solna - Quality Hotel Friends - Kvinnojouren i Solna, Röda Korset
Stenungsbaden - Stenungsbaden Yacht Club - Pelikanens stödgruppsverksamhet (Kyrkan i Stenungsund i samarbete med kommunen) 
Strömstad - Strömstad Spa & Resort - Strömstad kyrka
Sundsvall - Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall - Barnens Guldkant och Sundsvalls församling
Sundsvall - Quality Hotel Sundsvall - FAVI Integration, med fokus på att donera julklappar till nyanlända barn i samhället
Södertälja - Quality Hotel Park - The Salvation Army in Södertälje
Trollhättan - Clarion Collection hotel Kung Oscar - Verdandi Trollhättan
Tukholma - Clarion Collection Hotel Tapto - Stockholms Stadsmission
Tukholma - Clarion Hotel Amaranten - Barncancerfonden
Tukholma - Clarion Hotel Sign - Unga Station, Stockholms Stadsmission
Tukholma - Clarion Hotel Stockholm - Unga Station Söder - Stadsmissionen
Tukholma - Hotel C Stockholm - Stockholms Stadsmission
Tukholma - Nordic Light Hotel - Unga Station, Stadsmissionen
Tukholma - Quality Hotel Globe - Frälsningsarméns kvinnocenter i Akalla, Barn till ensamma mammor i Fryshuset
Uppsala - Clarion Hotel Gillet - Kvinnoboendet Siri, Stadsmissionen
Uumaja - Clarion Collection Hotel Uman - Julklappshjälpen i Norrland och Kvinnojouren
Varberg - Clarion Collection Hotel Fregatten - Röda Korset
Visby - Clarion Hotel Wisby - Frälsningsarmén på Gotland
Vänersborg - Quality Hotel Vänersborg - Verdandi
Västerås - Comfort Hotel Västerås - Svenska Kyrkan
Västerås - Clarion Collection Hotel Etage - Frälsningsarmén Västerås
Växjö - Clarion Collection Hotel Cardinal - Kvinnojouren och Röda Korset
Växjö - Quality Hotel Royal Corner - Växjö Diakonicentrum
Örebro - Clarion Collection Hotel Borgen - Verdandi
Örebro - Clarion Hotel Örebro - Giving people
Östersund - Clarion Hotel Grand Östersund - Svenska kyrkan

Tanska

Kastrup - Clarion Hotel Copenhagen Airport - Eventyr Jul
Kastrup - Quality Airport Hotel Dan - Eventyr Jul
Kööpenhamina - SKT. PETRI - UNICEF
Kööpenhamina - Comfort Hotel Vesterbro - Eventyr Jul
Taastrup - Quality Hotel Høje Taastrup - Eventyr Jul

Norja

Arendal - Clarion Hotel Tyholmen - Østre Agder Krisesenter
Bergen Airport - Clarion Hotel Bergen Airport - God Jul Lille Venn
Bergen Airport - Comfort Hotel Bergen Airport - Ytre Arna asylmottak hero
Bergen - Clarion Collection Hotel Havnekontoret - Robin Hoodhuset øremerket barn
Bergen - Clarion Hotel Admiral - "Ferie for alle" i regi av Røde kors Hordaland
Bergen - Comfort Hotel Holberg - Strax-huset i Bergen
Bergen - Hotel No 13 - Aleneforeldreforeningen Bergen
Bergen - Quality Hotel Edvard Grieg - Hjelp til å hjelpe Os & omegn
Bodø - Clarion Collection Hotel Grand Bodø - Kirkens Bymisjon Bodø
Drammen - Clarion Collection Hotel Tollboden - Kirkens Bymisjon og Betzy Krisesenter
Drammen - Comfort Hotel Union Brygge - Kirkens Bymisjon Drammen og Save the Children Lithuania
Eidfjord - Quality Hotel Vøringfoss - Frelsesarmeen
Florø - Quality Hotel Florø - Krisesenteret i Sogn og Fjordane
Fornebu - Quality Hotel Expo - Blå kors
Fredrikstad - Quality Hotel Fredrikstad - Barnas Stasjon og Hjelp oss å hjelpe
Gardermoen - Clarion Hotel & Congress Oslo Airport - Hjelp oss å hjelpe Akershus
Gardermoen - Quality Airport Hotel Gardemoen - Omsorg Jessheim
Gjøvik - Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik - Gjøvik krisesenter
Gjøvik - Quality Hotel Strand - Gatebarnas far i Gjøvik
Hamar - Clarion Collection Hotel Astoria - Barnas Stasjon Hamar
Harstad - Clarion Collection Hotel Arcticus - Frelselsearmeen
Haugesund - Clarion Collection Hotel Amanda - Hjerte for Mennesker (Astri Pedersen) www.hjerteformennesker.no
Holmsbu - Holmsbu Hotel & Spa - http://www.misjoneuropa.no/oasen.html
Kolbotn - Quality Hotel Entry - Fattighuset i Oslo
Kongsberg - Quality Hotel Grand Kongsberg - Kongsberg Krisesenter
Kristiansand - Clarion Hotel Ernst - Blå kors, Omsorg for alle
Kristiansand - Comfort Hotel Kristiansand - Hjelp oss å hjelpe Vest-Agder
Kristiansund - Quality Hotel Grand, Kristiansund - Gode verdier Kristiansund
Langesund - Quality Hotel Skjærgården - Omvendt Julenisse
Larvik - Farris Bad - Røde Kors
Leangkollen - Quality Hotel Leangkollen - Home Start Familiekontakten i Aker og Stiftelsen Sykehusbarn
Lillehammer - Clarion Collection Hotel Hammer - Frelselsearmeen på Lillehammer
Mo i Rana - Clarion Collection Hotel Helma - Hearts of Hope Mo i Rana
Molde - Quality Hotel Alexandra - Hjelpegruppen for Romsdal
Norefjell - Norefjell Ski og Spa - Krisesenteret på Hønefoss
Oslo - Clarion Collection Hotel Bastion - Kirkens Bymisjon
Oslo - Clarion Collection Hotel Folketeateret - Fattighuset
Oslo - Clarion Collection Hotel Gabelshus - Barne- og ungdomssenteret på Holmlia
Oslo - Clarion Collection Hotel Savoy - Fattighuset
Oslo - Comfort Hotel Xpress Central Station - Blå kors
Oslo - Hotel Christiania Teater - Landsforeningen for voldsofre
Oslo - Quality Hotel 33 - Stiftelsen Sykehusbarn
Sandefjord - Clarion Collection Hotel Atlantic - Hjelp oss å hjelpe Vestfold, Frelselsearmeen
Sandnes - Quality Hotel Pond - Hjelp oss å hjelpe Rogaland
Sandnes - Quality Hotel Residence - Vanskligstilte i Sandnes
Sarpsborg - Quality Hotel Sarpsborg - Sammen for Østfold
Skien - Clarion Collection Hotel Bryggeparken - Omvendt Julenisse
Skjetten - Quality Hotel Olavsgaard - Hjelpende Hender
Sogndal - Quality Hotel Sogndal - Foreningen Jul for Alle v/ Renate Aralden Håvåg
Sola - Clarion Hotel Air - Kirkens Bymisjon
Sola - Quality Airport Hotel Stavanger - Stiftelsen Sykehusbarn, Stiftelsen Sykehusbarns Julgaveaksjon
Son - Son Spa - Hjelp oss å hjelpe Østfold
Stavanger - Clarion Collection Hotel Skagen Brygge - Stiftelsen Sykehusbarn
Stavanger - Clarion Hotel Energy - Kirkens Bymisjon Stavanger
Stavanger - Clarion Hotel Stavanger - Kirkens Bymisjon i Stavanger
Stavanger - Comfort Hotel Stavanger - Stiftelsen Sykehusbarn, Stiftelsen Sykehusbarns Julgaveaksjon
Steinkjer - Quality Hotel Grand Steinkjer - Red Cross
Stjørdal - Quality Airport Hotel Værnes - Stjørdal Røde kors
Tromssa - Clarion Hotel The Edge - Kirkens Bymisjon i Tromsø
Tromssa - Quality Hotel Saga - Kirkens Bymisjon i Tromsø
Trondheim - Clarion Hotel & Congress Trondheim - Hjelp meg å hjelpe i Trøndelag
Trondheim - Comfort Hotel Park - Frelselsearmeen i Trondheim
Trondheim - Comfort Hotel Trondheim - Sykehusklovnene
Trondheim
- Quality Hotel Augustin - The Salvation Army in Trondheim
Trondheim - Quality Hotel Panorama, Trondheim - Te & Tøy
Tønsberg - Quality Hotel Tønsberg - Barnevernet, Røde Kors, Bymisjonen, Krisesenteret, Incestsenteret og Frelselsearmeen
Ulsteinvik - Quality Hotel Ulstein - Ulstein Frivilligcentral og Ulstein Flyktingkontor 
Ålesund - Quality Hotel Waterfront - Røde Kors
Ålesund - Quality Hotel Ålesund - Røde Kors

Latvia

Riga - Clarion Collection Hotel Valdemars - Hope for Children

2.564.375.001 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.