Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Tule jakamaan jouluiloa kanssamme

Me haluamme levittää joulun ilosanomaa ympäri maailmaa. Auta meitä keräämään joululahjoja niille sinun lähialueesi henkilöille, jotka tarvitsevat piristysruisketta joulun juhlapyhiin. Anna lapsille parempi joulu – jätä joululahja joulukuusen alle!

Auta levittämään jouluiloa kanssamme

'Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja' – mikä se on?

Joulu on perinteiden aikaa. Me leivomme piparkakkuja, juomme glögiä, kuuntelemme joulumusiikkia, koristelemme joulukuusen ja vietämme enemmän aikaa yhdessä. Juhlapyhiin liittyy toisaalta myös stressiä ja suuria odotuksia, eikä joulun ilosanoma ole itsestäänselvyys kaikille. Juuri tästä syystä meidän jouluperinteemme, Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja, on erityisen tärkeä. Kaikki ovat tervetulleita lahjoittamaan lahjoja ja asettamaan ne joulukuusien alle hotelliemme auloissa.

Keräyksen tuloksena yhteensä 53 722 lahjaa

Joulukuun 2019 aikana kaikkialla Pohjoismaissa kuhistiin aktiivisina ja tunnettiin antamisen iloa. Yhteensä 53 722 lahjaa kerättiin yli 190 joulukuusen alta, mikä tarkoittaa, että kymmenettuhannet lapset saivat paremman joulun.

Suurkiitos kaikille teille, jotka olitte mukana tämän vuoden kampanjassa!

Mitä lahjoille sitten tapahtui?

Kaikki kerätyt lahjat toimitettiin kunkin hotellin valitsemaan, lähialueella sijaitsevaan tukijärjestöön. Niistä käsin lahjat lahjoitettiin edelleen vähäosaisille, kunkin paketin päälle merkittyyn kuvaukseen sopiville henkilöille. Tukijärjestöihin kuuluivat esimerkiksi Hope Ry, Loviisan Kissatalo Ry ja Pelastakaa Lapset Ry.

Näin osallistut

1. Osta joululahja  on tärkeää, ettei lahja ole käytetty. Muista, että voit antaa lahjaksi jotain sellaista, jota luulet lasten toivovan itselleen – sen sijaan, että antaisit heille jotain sellaista, jota itse luulet heidän toivovan. Voit antaa lahjaksi myös elämyksen. Esimerkiksi lahjakortti elokuviin on arvostettu lahja ja sopii monenikäisille lapsille.
2. Kääri lahja pakettiin ja kirjoita paketin päälle lappu, jossa on lisätietoja siitä, kenelle luulet lahjan sopivan – esimerkiksi: “Jouluiloa sinulle, joka olet 3–5-vuotias ja tykkäät leikkiä ulkosalla, terveisin Piia”.
3. Astu sisään sinua lähimpänä sijaitsevaan Nordic Choice Hotels -hotelliin ja jätä joululahjasi joulukuusen alle.

Tarkat päivämäärät, jolloin voit jättää joululahjoja kuusen alle, vaihtelevat hotelleittain. Varmuudella voidaan kuitenkin sanoa, että joulukuuset ovat koristeltuja ja valmiita lahjaasi varten, jos poikkeat ajalla 1. joulukuuta - 16. joulukuuta.

Täältä löydät kaikki yksinäiset joulukuuset

Jokaisen hotellimme aulasta löytyy yksinäinen joulukuusi. Napauta tästä ja  kirjoita haluamasi alue tai kaupunki hakukenttään, niin näet, mikä hotelli on lähimpänä juuri sinua.

Sanoista teoiksi – auta meitä keräämään entistä enemmän joululahjoja!

Auta meitä keräämään entistä enemmän joululahjoja hyvän asian puolesta jakamalla omistautumisesi ystäviesi ja perheesi kanssa! Voit ladata alla näkyvän kuvakkeen ja liittää sen kotisivullesi: 

2.564.410.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.