Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Varaa sivustolta Choice.fi saadaksesi parhaat hinnat

Varaa suoraan sivustolta Choice.fi ja valittavanasi on neljä hotelliketjua sekä valikoima itsenäisiä hotelleja!

Sinä päätät! Täältä löydät varmasti kaikkein edullisimmat hinnat.

Emme usko, että vakiohotellit sopivat kaikille. Jokainen vieras ja jokainen matka on ainutlaatuinen. Sen vuoksi Nordic Choice Hotels tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja.

Valittavanasi on Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Collection® Hotel, Clarion Hotel® tai jokin ainutlaatuisista, itsenäisistä hotelleistamme. Voit valita hotellin 100 eri matkakohteesta Pohjoismaissa ja Baltian maissa, kaikista eri hintaluokista ja huonekokoluokista. Nauti aamiaisbuffetistamme tai nuku hieman pitempään ihanassa vuoteessa. Matkusta rakkaasi, ystäviesi, kollegoidesi tai perheesi kanssa. Tai yksin. Mitä sitten päätätkin tehdä, löydät aina kaikkein parhaimmat hinnat täältä – sen takaamme*.

Vieraanamme olet meille kaikkein tärkein. Ja jos liityt jäseneksi, saat vieläkin enemmän etuja. Siksi olemme ottaneet käyttöön jäsenalennuksen kaikille jäsenille. Nordic Choice Clubin jäsenyys kannattaa. 

Voisimme puhua loputtomasti siitä, mitä mieltä olemme vastuullisesta ruoasta, ympäristöstä ja planeetastamme, mutta uskomme, että koet sen parhaiten paikan päällä – vieraana hotelleissamme. 

Valitse napauttamalla alla olevaa painiketta!


*Lue lisää hintatakuustamme täältä

Hae hotelleja

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.