Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Uusivuosi ilman ilotulitteita – sinulle ja lemmikillesi!

Pian voit varata lemmikkiystävällisen hotellihuoneen vuodenvaihteeseen 2019/2020! Heti, kun huoneet ovat varattavissa, saat tiedon siitä täältä.

Pian voit varata lemmikkiystävällisen hotellihuoneen vuodenvaihteeseen 2019/2020!

Uudenvuoden juhlinnasta yhdessä oman nelijalkaisen ystävän kanssa on tullut erittäin suosittua viime vuosina. Alta löydät pian uusia tarjouksia hotelleihimme sekä ihania uudenvuoden paketteja tulevaan vuodenvaihteeseen.

Ei vapaita huoneita Helsingissä

Clarion Hotel Helsinki Airportin lemmikkiystävälliset huoneet on jo myyty loppuun uudellevuodelle 2018/2019.

Clarion Hotel Arlanda Airport – LOPPUUNMYYTY 2018

Varaa huoneesi Clarion Hotel Arlanda Airport -hotellista

Uudenvuodenillallinen vai uudenvuodenbuffetti? Koira-aktiviteetteja ja koirakuvauksia yhdessä 'Svenska brukshundsklubben' -järjestön kanssa? Varaa huoneesi suositusta Clarion Hotel Arlanda Airport -hotellista jo tänään, sillä huoneet myydään yleensä loppuun silmänräpäyksessä! Kaikki Clarion Hotel Arlanda Airport -hotellin huoneet on jo varattu täyteen, mutta sinulla on vielä mahdollisuus päästä juhlimaan uutta vuotta täällä – voit nimittäin kirjoittaa nimesi jonotuslistalle.

Quality Airport Hotel Arlanda – LOPPUUNMYYTY: Ilmoittaudu jonotuslistalle

Varaa huoneesi ja tutustu Quality Airport Hotel Arlandan hintoihin täällä!

Oletko Tukholman alueella uudenvuoden aikaan? Pakkaa laukkuun korkkarit ja koiranruokaa ja ota suunnaksi Quality Airport Hotel Arlanda. Toivotamme kaikki lemmikit tervetulleiksi luoksemme. Voit varata upean uudenvuodenillallisen – ilman viinipakettia tai sen kera. Voit myös halutessasi nauttia ruoasta omassa huoneessasi yhdessä nelijalkaisen ystäväsi kanssa.

Quality Hotel Frösö Park – Östersund – LOPPUUNMYYTY 2018

Varaa huone ja tutustu Östersundin hintoihin täällä!

Östersundin Quality Hotel Frösö Park -hotellissa et tule pettymään. Täällä on tarjolla täydellinen paketti uudenvuoden juhlintaan. Yöpyminen, uudenvuoden illallinen, sisäänpääsy kylpylään koko vierailun ajan ja seuraavan aamun suuri aamiaisbuffetti. Ilotulitteet eivät lentokentällä lentele, joten täällä voit nauttia lämmitetystä ulkouima-altaasta, tähtitaivaan ja tuntureiden tarjoamien huikeiden näkymien kera. Kaikkia eläimiä kohdellaan VIP-vieraina ja he saavat luonnollisesti osallistua uudenvuodenillalliselle.

Clarion Copenhagen Airport – Kööpenhamina

Kastrupin/Kööpenhaminan huoneet ja hinnat löydät täältä!

Nauti vuoden vaihtumisesta ilman stressiä ja ilotulitteita Clarion Copenhagen Airport -hotellissa. Täällä löydätte huoneestanne myös pienen doggie bagin. Halukkaat voivat varata itselleen maukkaan uudenvuodenbuffetin. 10 minuutin päässä hotellilta sijaitseva, kaunis Amager Strand tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet aamureippailuun.

Comfort Hotel Runway – lähellä Osloa

Ota yhteys hotelliin täällä!

Oslon Gardermoenin lentokentältä löydät modernin Comfort Hotel Runway -hotellin. Täältä voit varata itsellesi hiljaisen huoneen, jonne ilotulitusten pauke ei takuulla kuulu. Menu koostuu kasvispitoisesta juhlaruoasta. 

Clarion Hotel Air – lähellä Stavangeria

Varaa huone Stavangerista ja tutustu hintoihin täällä!

Stavangerin lentokentän yhteydestä löytyy Clarion Hotel Air, joka tarjoaa toista vuotta putkeen ilotulitteita pelkääville lemmikeille mahdollisuuden juhlia vuoden vaihtumista turvallisessa ympäristössä. Huoneista löytyy ruoka- ja vesikuppien lisäksi yllätyksiä sisältävä doggie bag. Neljän ruokalajin uudenvuodenmenun voit nauttia joko Kitchen & Table -ravintolassa tai omassa huoneessasi.

Clarion Hotel Bergen Airport

Bergenin lentokentän vapaat huoneet ja hinnat näet täältä!

Juhlista uutta vuotta Bergenissä taatusti ilotulituksista vapaassa ympäristössä, eristettyjen kolmilasi-ikkunoiden oikealla puolella. Uudenvuodenaattona me Clarion Hotel Bergen Airport -hotellissa tarjoamme sinulle 15 %:n alennuksen kaikesta ruoasta Kitchen & Table -ravintolassamme. Doggie bag odottaa nelijalkaista ystävääsi huoneessanne.

Mitä lemmikkiystävällinen uusivuosi hotellissa oikein tarkoittaa?

Uudenvuoden tulisi olla yksi vuoden kohokohdista ja niinhän se onkin! Hyvää ruokaa, maukkaita juomia ja upeasti pukeutuneita ihmisiä, jotka ovat valmiina ottamaan vuoden vaihtumisen vastaan tyylillä. Uudestavuodesta on kuitenkin tullut yksi vuoden kamalimmista illoista nelijalkaisille ystävillemme ja heidän omistajilleen – ilotulitusten vuoksi. Mutta ei enää! Nordic Choice Hotels tarjoaa nimittäin uudenvuoden juhlintaa ilman ilotulitteita useilla eri paikkakunnilla, ympäri Pohjoismaita.

Sinä ja karvainen ystäväsi voitte juhlia uuttavuotta ilman ilotulitteiden aiheuttamaa pauketta. Nyt mietit ehkä, että miten tämä oikein sitten onnistuu? Helposti. Meillä on nimittäin monia hotelleja alueilla, joissa ilotulitusten ampuminen on kiellettyä. Näillä alueilla sijaitsevien hotellien, esimerkiksi lentokenttähotellien, huoneet ovat lisäksi useimmiten äänieristettyjä, joten ne ovat täydellisiä paikkoja uudenvuoden juhlintaan kaikille ilotulitteita pelkääville lemmikeille ja ihmisille.

Täällä voit tutustua kuviin aikaisemmista uudenvuoden juhlinnoista hotelleissamme!

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.366.000 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.