Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Uusivuosi ilman ilotulitteita – sinulle ja lemmikillesi!

Nyt voit varata lemmikkiystävällisen hotellihuoneen vuodenvaihteeseen 2020/2021!

Varaa lemmikkiystävällisen hotellihuoneen vuodenvaihteeseen 2020/2021

Uudenvuoden juhlinnasta yhdessä oman nelijalkaisen ystävän kanssa on tullut erittäin suosittua viime vuosina. Alta löydät uusia tarjouksia hotelleihimme sekä ihania uudenvuoden paketteja tulevaan vuodenvaihteeseen.

Helsinki

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudenvuoden juhlistaminen koirien kanssa Clarion Hotel Helsinki Airportissa on hyvin suosittua, joten huoneet on valitettavasti jo myyty loppuun uudeksivuodeksi 2020/2021. Voitte kuitenkin matkustaa laivalla Tukholmaan ja juhlia uuttavuotta jossakin hotelleissamme Arlandassa!

Arlanda

Clarion Hotel Arlanda Airport

Varaa huoneesi Clarion Hotel Arlanda Airportista täältä!

Uudenvuodenillallinen tai uudenvuoden buffetti, Ruotsin palveluskoiraliiton järjestämiä koira-aktiviteetteja ja koirien valokuvausta! Clarion Hotel Arlanda Airportin lemmikkiystävälliset huoneet varataan pian loppuun, joten toimi ripeästi, mikäli haluat viettää täällä uuttavuotta yhdessä satojen koirien kanssa!

Quality Hotel Arlanda XPO

Varaus alkaa pian

Aiotko olla Tukholman seudulla uudenvuoden aikaan? Pakkaa mukaasi korkokengät ja koiranruokaa ja suuntaa Quality Airport Hotel Arlandaan! Tänne ovat tervetulleita kaikki lemmikit. Voit varata ylellisen uudenvuodenillallisen joko viinipaketilla tai ilman. Halutessasi voit syödä sen myös omassa huoneessasi nelijalkaisen ystäväsi kanssa.

Mitä lemmikkiystävällinen uusivuosi hotellissa oikein tarkoittaa?

Uudenvuoden tulisi olla yksi vuoden kohokohdista ja niinhän se onkin! Hyvää ruokaa, maukkaita juomia ja upeasti pukeutuneita ihmisiä, jotka ovat valmiina ottamaan vuoden vaihtumisen vastaan tyylillä. Uudestavuodesta on kuitenkin tullut yksi vuoden kamalimmista illoista nelijalkaisille ystävillemme ja heidän omistajilleen – ilotulitusten vuoksi. Mutta ei enää! Nordic Choice Hotels tarjoaa nimittäin uudenvuoden juhlintaa ilman ilotulitteita useilla eri paikkakunnilla, ympäri Pohjoismaita.

Sinä ja karvainen ystäväsi voitte juhlia uuttavuotta ilman ilotulitteiden aiheuttamaa pauketta. Nyt mietit ehkä, miten tämä oikein sitten onnistuu? Helposti. Meillä on nimittäin monia hotelleja alueilla, joissa ilotulitteiden ampuminen on kiellettyä. Näillä alueilla sijaitsevien hotellien, esimerkiksi lentokenttähotellien, huoneet ovat lisäksi useimmiten äänieristettyjä, joten ne ovat täydellisiä paikkoja uudenvuoden juhlintaan kaikille ilotulitteita pelkääville lemmikeille ja ihmisille.

Täällä voit tutustua kuviin aikaisemmista uudenvuoden juhlinnoista hotelleissamme!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.