Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Juuri nyt – tuplasti palkintopisteitä KAIKISTA varauksista

Tämä kampanja on nyt päättynyt. Ole hyvä ja selaa alaspäin nähdäksesi tämänhetkiset tarjouksemme.

  • Vierailun ajankohta:

    5 joulu 2017 - 31 maalis 2018

  • Varattavissa:

    5 joulu 2017 - 19 joulu 2017

Tuplasti palkintopisteitä kaikista varauksista täällä meidän sivullamme!

Tämä kampanja on nyt päättynyt, mutta voit tutustua kaikkiin muihin tämänhetkisiin tarjouksiimme ja kampanjoihimme täällä sekä varata itsellesi hotellihuoneen täältä.

19. joulukuuta asti saat tuplasti palkintopisteitä kaikista varauksista, jotka teet täällä sivuillamme tai sovelluksessamme. Yöpymisen tulee tapahtua viimeistään 31. maaliskuuta 2018. Tarjous on voimassa 19. joulukuuta klo 23.59 asti (CET). Varaa siis hotelliviikonloppu tai lisäluksusta keskelle viikkoa erittäin hyvään hintaan!

Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi voidaksesi tehdä varauksen

Saadaksesi tuplasti palkintopisteitä, sinun tulee olla sisäänkirjautunut Nordic Choice Club -profiiliisi varausta tehdessäsi. Voit joko kirjautua sisään tai liittyä jäseneksi varauksen yhteydessä. Valitse hotelli tai matkakohde alta löytyvän hakuruudun avulla. Voit tehdä varauksen niin monta kertaa kuin itse haluat! Useimpiin hintatyyppeihin sisältyy lisäksi ilmainen peruutus (mutta muista kuitenkin tarkistaa kyseisen hintatyypin ehdot vielä erikseen).

Ehdot

Kaksinkertaiset (tupla)palkintopisteet koskevat kaikkia verkossa tehtyjä varauksia, kaikkia huoneluokkia, kaikissa varattavissa olevissa hotelleissa aikavälillä 5.-19. joulukuuta 2017. Yöpymisen tulee tapahtua viimeistään 31. maaliskuuta 2018. Jotta palkintopisteet tullaan rekisteröimään, tulee sinun olla sisäänkirjautunut Nordic Choice Club -profiiliisi varausta tehdessäsi. Wi-Fi ja aamiainen sisältyvät hintaan (aamiainen ei tosin sisälly hintaan Comfort Hotel® Xpress -hotelleissa, Quality Airport Hotel™ Danissa, At Sixissä tai Hobossa). Jos haluat saada lisätietoja varauksen muokkaamiseen tai peruuttamiseen liittyvistä ehdoista, ole hyvä ja tutustu erikseen kunkin hintatyypin ehtoihin. Tarjous koskee ainoastaan verkossa ja sovelluksessa viimeistään 19. joulukuuta 2017 tehtyjä varauksia.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

2.550.353.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.