Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Sweet Dreams Stay

Syksyn suursatsauksen avulla voit auttaa lapsia ympäri maailmaa saamaan turvallisemman elämän, ilman pelkoa ihmiskaupasta. Tutustu Sweet Dreams Stayhin – yhteistyöhömme UNICEFin kanssa! Täältä voit lukea lisää siitä, miten juuri sinä voit osallistua.

Tarjoa lapsille turvalliset yöunet Sweet Dreams Stayn avulla

Joka vuosi 1,2 miljoonaa lasta altistuu ihmiskaupalle. Tämän tulee loppua ja nyt sinä voit auttaa. Lue lisää Sweet Dreams Stay -projektista, UNICEF-yhteistyöstämme, joka on tähän mennessä kerännyt kasaan yli 250 000 Norjan kruunua!

Skippaa siivous ja/tai lahjoita palkintopisteitä

Voit hotellivieraanamme auttaa lapsia saamaan turvalliset yöunet. Voit nimittäin esimerkiksi skipata huonesiivouksen, jos asut samassa hotellissa kahden tai useamman yön ajan. Aseta tässä tapauksessa Sweet Dreams Stay -lappu huoneesi oveen viimeistään klo 23.00. Tämä tarkoittaa sitä, että huonettasi ei tulla siivoamaan seuraavan päivän aikana, ja Nordic Choice Hotels tulee sen sijaan lahjoittamaan 10 kruunua Sweet Dreams -projektiin. Jos olet Nordic Choice Clubin jäsen, voit myös lahjoittaa palkintopisteitä suoraan UNICEFille!

Näin juuri sinä voit auttaa:
  • Jos asut yhdessä hotelleistamme vähintään kahden yön ajan, voit skipata huonesiivouksen asettamalla Sweet Dreams Stay -lapun huoneesi oveen. Lahjoitamme jokaisesta poisvalitusta siivouksesta tietyn summan Sweet Dreams -projektiin.
  • Osta Sweet Dreams -ranneke hotelliemme vastaanotosta. Rannekkeet valmistetaan naisten keskuksessa Kambodzassa, ne maksavat 89 kruunua ja niiden voitto menee suoraan, lyhentämättömänä, Sweet Dreams -projektiin.
  • Jos olet Nordic Choice Clubin jäsen, voit myös lahjoittaa palkintopisteitä UNICEFille.
Keräsimme yli 250 000 kruunua lasten piirustusten ansiosta

4.–10. syyskuuta 2017 kutsuimme vanhemmat, lapset ja koululuokat vierailulle hotelleihimme – piirtämään sekä maalaamaan. Jokaisesta hotellille lahjoitetusta piirustuksesta me lupasimme lahjoittaa 10 kruunua Norjan UNICEFille ja meidän yhteiseen Sweet Dreams -projektiimme, joka taistelee ihmiskauppaa vastaan. Näitä piirustuksia pystyi myös lataamaan meille digitaalisesti. Ne löydät täältä. Tämä kampanja oli todellinen menestys, sillä otimme vastaan yhteensä 13 247 piirustusta Pohjoismaiden eri hotelleissamme. Mutta ei siinä vielä kaikki. Päätimme tuplata alkuperäisen summan ja lahjoitimme siis yhteensä 264 940 Norjan kruunua UNICEFille! Suurkiitos kaikille teille, jotka osallistuitte kampanjaan – te teette maailmasta paremman!

Lue lisää Sweet Dreams Stay -projektista täältä Nordic Choice Hotelsin inspiraatiosivulta.  

Löydä lähin hotellisi tai varaa seuraava yöpymisesi luonamme täältä.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.