Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Sinulle, joka haluat jättää oven auki mennessäsi kylpyhuoneeseen...

...tai et halua kenenkään saavan selville, että hengityksesi haisee aamuisin. Tänä kesänä voit varata yhden hengen huoneen alkaen vain 65 eurolla. Huone sinulle – ja vain sinulle.

  • Vierailun ajankohta:

    24 kesä 2022 - 22 elo 2022

  • Varattavissa:

    21 kesä 2022 - 3 heinä 2022

Nauti illasta omassa seurassasi alkaen 65 eurolla tänä kesänä

Tämä tarjous sopii erinomaisesti kaikille, jotka eivät halua jakaa peittoa, eivät kestä kuorsaavia ihmisiä tai ovat kyllästyneitä tapaan, jolla toiset puristavat hammastahnatuubia! Ehkäpä rakastat ajatusta omalle yksityiselle alueellesi vetäytymisestä ystävien ja perheen kanssa vietetyn pitkän päivän jälkeen? Jatka lukemista ja hyödynnä tarjouksemme nauttiaksesi hyvästä unesta mukavassa, viileässä hotellihuoneessa tänä kesänä.

Vaihda yhden hengen huoneeseen todella edulliseen hintaan! Haluamme ilahduttaa yksin matkustavia tarjoamalla yhden hengen huoneen alkaen vain 65 eurolla. Varaa 3. heinäkuuta 2022 mennessä ja nauti kesästä omassa rauhassasi hotelleissamme 24. kesäkuuta ja 22. elokuuta välisenä aikana.

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita, ja viimeinen mahdollinen check-out-päivä on 22. elokuuta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Korkeintaan 1 henkilö per huone. Maksetaan suoraan varauksen teon yhteydessä ja voidaan muuttaa tai peruuttaa 24 tunnin kuluessa varauksen tekemisen jälkeen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun – tämän jälkeen maksua ei palauteta. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, lukuun ottamatta Comfort Hotel® Xpress Youngstorget -hotellia.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.