Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

65 vuotta + jopa -30 % = totta

Olemme kuulleet, että 65 on uusi 30. Nordic Choice Hotels julkaisee siksi syksyn suurimman alennuksen yöpymisistä kaikille, jotka ovat täyttäneet 65 vuotta. Jos olet vähintään 65-vuotias, saat nyt jopa -30 % hotellielämyksistä syksyllä ja talvella.

  • Vierailun ajankohta:

    12 joulu 2021 - 24 helmi 2022

    Min. 2 yötä

  • Varattavissa:

    5 joulu 2021 - 19 joulu 2021

Olemme kuulleet, että 65 on uusi 30 – nyt saat siis jopa 30 % alennusta hotellihuoneista.

Päätä vuosi kokemalla kaikkea, mitä Pohjoismailla ja Nordic Choice Hotelsilla on tarjottavanaan. Nyt on vihdoinkin taas mahdollista tavata jälleen lapsia ja lapsenlapsia, heittäytyä uusiin seikkailuihin, vierailla niissä kaupungeissa, jotka ovat olleet toivelistalla jo kauan aikaa tai lähteä ystävien kanssa kansainväliselle matkalle johonkin naapurimaista. Ehkä haluat asua keskellä kaupunkia ravintoloiden, baarien ja teattereiden läheisyydessä, tai ehkä suosit mieluummin rentouttavaa minilomaa tavallisena keskiviikkona hotellissa, josta löydät kaikki palvelut yhdestä paikasta. Clarion Collection Hotelissa fika, iltapala ja aamiainen sisältyvät nimittäin hintaan kaikille vieraillemme  erittäin miellyttävä vaihtoehto. Valinta on täysin sinun  me tarjoamme jopa 30 % alennuksen riippumatta siitä, millaisen elämyksen valitset!

Alennuksen saamiseksi vähintään yhden seurueen henkilöistä tulee olla täyttänyt 65 vuotta. Tarjous koskee vähintään kahden yön mittaista vierailua sunnuntain ja torstain välillä 26. lokakuuta 2021 alkaen ja 28. tammikuuta 2022 mennessä. Tarjous on voimassa myös kaikkina päivinä joulun ja uudenvuoden aikana (17. joulukuuta 2021 - 9. tammikuuta 2022). Muista tehdä varaus viimeistään 28. marraskuuta! 

Nyt on aika hemmotella itseäsi lähilomalla, vierailla perheenjäsenten luona joulun aikaan tai toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi uudessa kaupungissa!

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Varauksen voi peruuttaa klo 16.00 asti saapumispäivänä. Tämä tarjous on varattu vieraille, joista vähintään yksi on täyttänyt 65 vuotta. Huomioithan, että voit joutua näyttämään voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen sisäänkirjautumisen yhteydessä. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, lukuun ottamatta Comfort Hotel® Xpress -hotellejamme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.