Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Nordic Hotel Pass - My Summer Treat

Kun olet ostanut My Summer Treat -hotellipassin, voit varata kesän taianomaiset hotelliyöpymiset täältä. Yövy milloin haluat ja missä haluat 24. kesäkuuta ja 21. elokuuta välisenä aikana 2022.

 • Vierailun ajankohta:

  24 kesä 2022 - 21 elo 2022

 • Varattavissa:

  22 huhti 2022 - 20 elo 2022

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  Voit peruuttaa yöpymisesi saapumispäivään klo 16.00 asti.

  Hotellipassi on voimassa 7 yötä.

Varaa My Summer Treat -yöpymisesi täältä

Oletko ostanut hotellipassin? Siinä tapauksessa olet tehnyt hyvän valinnan! Varaa kesän hotelliyöpymiset täältä. Valittavanasi on yli 100 hotellia!

Tee näin:

1. Osta hotellipassi seuraamalla tätä linkkiä.
2. Hotellipassi lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.
3. Varaa hotelliyöt tältä sivulta, jolla olet nyt.
4. Näytä check-inin yhteydessä digitaalinen hotellipassisi ja sen ainutlaatuinen koodi.

Löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja täydelliset ehdot täältä, ja täältä näet kaikki hotellit, jotka ovat valittavissa.

Hotellipassi on voimassa 2 henkilölle Standard- tai Moderate-huoneissa. Croisantit, munat, kahvi ja kaikki muut aamiaisbuffetin vaihtoehdot sisältyvät hintaan.

Jos haluat varata lisävuoteen tai ottaa lemmikkisi mukaasi, voimme yleensä ratkaista asian. Ota yhteyttä hotelliin, jossa aiot yöpyä ja kerro asiasta etukäteen. Näistä veloitetaan lisämaksu, joka maksetaan hotellissa.

Sinun kannattaa olla sisäänkirjautuneena Nordic Choice Club -profiiliisi varausta tehdessäsi, niin näet varauksesi Omilla sivuillasi. Tällöin ansaitset myös palkintopisteitä. Etkö ole vielä Nordic Choice Clubin jäsen? Jäseneksi liittyminen onnistuu nopeasti täällä!

 

Ehdot

Tarjous on henkilökohtainen. Voit ostaa hotellipassin, varata huoneet ja kirjautua sisään samalla nimellä. Henkilötodistus esitetään check-inin yhteydessä. Voit peruuttaa yöpymisen saapumispäivään klo 16.00 asti. Peruuttaminen tapahtuu verkkosivuston kautta. Jos varaat täältä hotellihuoneen ilman hotellipassia, maksat huoneesta päivän hinnan. Voidaksesi käyttää hotellipassia check-inin yhteydessä, sinun tulee olla varannut huone tältä sivulta. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, lukuun ottamatta Comfort Hotel Xpress -hotelleja. Emme takaa, että kaikki hotellit ovat auki koko yöpymiskauden ajan. Ansaitset yöpymiseen oikeuttavan yön ja 850 palkintopistettä per yöpyminen. Muut jäsenedut eivät sisälly hintaan.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.