Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Jopa 30%:n alennus hotelleista tänä kesänä

Tämä kampanja on nyt päättynyt. Ole hyvä ja selaa alaspäin nähdäksesi tämänhetkiset tarjouksemme.

  • Vierailun ajankohta:

    22 kesä 2018 - 12 elo 2018

  • Varattavissa:

    4 huhti 2018 - 18 huhti 2018

  • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

    Maksetaan varauksen yhteydessä

Varaa hotellihuoneita 30%:n alennuksella kesälomalle

Tämä kampanja on nyt päättynyt, mutta voit tutustua kaikkiin muihin tämänhetkisiin tarjouksiimme ja kampanjoihimme täällä sekä varata itsellesi hotellihuoneen täältä.

Mitä sinä ajattelit tehdä tänä kesänä? Pitkä viikonloppu Helsingissä, Tukholmassa, Göteborgissa tai kenties Kööpenhaminassa? Roadtrip Ruotsin kauniiden maalaismaisemien läpi? Ehkäpä lyhyt reissu upeaan Norjaan?

Olipa sinulla suunnitelmissasi mitä tahansa, meiltä löydät itsellesi sopivan yösijan – erittäin hyvään hintaan. Tee varauksesi viimeistään 18. huhtikuuta ja saat jopa 30%:n alennuksen hotelleista Tukholmassa, Göteborgissa, Kööpenhaminassa ja 100 muussa kesäkohteessa ympäri Pohjoismaita ja Baltiaa.

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Tarjous koskee ainoastaan tämän sivun kautta tehtyjä varauksia. Maksu tapahtuu etukäteen. Varaus voidaan peruuttaa 24 tunnin sisällä sen tekohetkestä. Jos haluat peruuttaa varauksesi, tulee sinun ottaa yhteyttä suoraan Asiakaspalveluun heidän aukioloaikojensa puitteissa.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

2.564.366.000 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.