Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Joulumarkkinat 2018: Tässä ovat parhaat vinkkimme

Rakastatko sinäkin joulua? Nyt on aika aloittaa valmistautuminen vuoden mukavimpaan juhlaan – joulumarkkinoista nauttimalla!

  • Vierailun ajankohta:

    15 marras 2018 - 12 tammi 2019

  • Varattavissa:

    15 marras 2018 - 11 tammi 2019

Koe joulun tunnelmaa suosituilla joulumarkkinoilla

Joulu on kohta jo ovella! Täältä löydät kuusi lempijoulumarkkinaamme – Suomessa ja muualla Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Tarjoamme lisäksi hyviä vinkkejä yöpymismahdollisuuksiin, niin suurkaupungeissa kuin charmikkaissa pikkukaupungeissakin.

1. Helsingin vanhimmat joulumarkkinat

Helsinki houkuttelee upealla joulutunnelmallaan. Pääkaupunki tarjoaa yhden Suomen vanhimmista ja tunnetuimmista joulumarkkinoista – Senaatintorin Helsingin joulumarkkinat. Yli 100 kojua, joista löytyy erilaisia joulukoristeita, jouluisia herkkuja sekä täydellisiä joululahjoja. Täällä joulua rakastava voi nauttia hyvästä tunnelmasta useiden tuntien ajan. Joulupukki tulee käymään markkinoilla joka päivä, ja kaikki markkinoilla vierailevat pääsevät lisäksi nauttimaan vanhan ajan karuselleista täysin ilmaiseksi.
Hotellivinkki: Design-hotelli Hotel F6, 5 minuutin kävelymatkan päässä, tai uusi Clarion Hotel Helsinki, josta on upeat näkymät Helsingin kattojen ylitse.

2. Baltialainen joulu Riiassa

Nauti jouluisasta teestä, paahdetuista manteleista ja kaikesta muusta jouluun liittyvästä – yhdessä Pohjoismaiden ja Baltian kauneimmista ja parhaiten säilyneistä kaupungeista! Riian Tuomiokirkontorin joulumarkkinat ovat avoinna aikavälillä 1. joulukuuta - 6. tammikuuta.
HotellivinkkiClarion Collection Hotel Valdemars, josta on 10 minuutin kävelymatka Vanhankaupungin Tuomiokirkkotorille.

3. Joulu Lisebergissä, Ruotsin Göteborgissa

Göteborgin suosituin turistikohde toivottaa sinut tervetulleeksi myös joulun aikaan. Lisebergin joulu sopii kaikenikäisille, ja ovet ovat avoinna melkein joka päivä 16. marraskuuta alkaen aina jouluun asti.
Hotellivinkki: Quality Hotel Panorama, joka sijaitsee kivenheiton päässä Lisebergistä ja Korsvägeniltä.

4. Kööpenhaminan tivoli

Jos haluat kokea aidon tanskalaisen joulun, tulee sinun suunnata Kööpenhaminaan ja Tivolin joulumarkkinoille aikavälillä 17. marraskuuta - 31. joulukuuta. Tämän vuoden teemana on "Valojen juhla". Muista yhdistää joulutunnelmaan hieman tanskalaista "hyggeä"!
HotellivinkkiComfort Hotel Vesterbro, joka sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja Tivolista.

5. Tukholma, Ruotsi: Vanhan ajan joulu Vanhassakaupungissa ja Skansenilla

Ruotsin pääkaupunki on uskomattoman kaunis talvisessa asussaan ja tarjoaa sekä asukkailleen että vierailijoilleen kaksi todella suurta ja klassista joulumarkkinaa. Idyllisessä Vanhassakaupungissa järjestetään joulumarkkinat joka viikonloppu aikavälillä 24. marraskuuta - 23. joulukuuta.
HotellivinkkiAt Six tai Hobo Brunkebergstorgilla, Tukholman keskustassa.

Koe maalaisromantiikkaa Skansenin joulumarkkinoilla Djurgårdenissa. Avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin aikavälillä 24. marraskuuta - 16. joulukuuta.
Hotellivinkki: Clarion Collection Hotel Wellington Östermalmstorgilla.

Bonus: Historiallinen, kirjallinen joulu Ruotsissa, Astrid Lindgrenin jalanjäljissä

Haluatko tutustua ruotsalaiseen kirjallisuushistoriaan? Suuntaa siinä tapauksessa joko Värmlannin Mårbacka Minnesgårdin joulumarkkinoille tai Astrid Lindgrens Näs -museoon Smoolannin Vimmerbyhyn. Jos olet Astrid Lindgren -fani, voit käydä tutustumassa hänen lapsuudenkotiinsa 14.–16. joulukuuta.
Hotellivinkki: Clarion Collection Hotel Post Oskarshamnissa.

Kuvat: Liseberg (diaesityksen kuvat 1 ja 2). Kuva 3: Christoffer Anias Sandager/Tivoli

Valitse haluamasi joulukokemus

Alapuolella olevan hakuruudun avulla voit tutustua ja varata haluamasi hotellin sieltä, missä Pohjoismaiden ja Baltian suurimmat joulumarkkinat järjestetään.

Ehdot

Maksetaan saapumisen yhteydessä. Varaus voidaan peruuttaa tai sitä voidaan muokata ilman lisämaksua aina saapumispäivän klo 16.00 asti. Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Wi-Fi sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, paitsi Comfort Hotel® Xpress -hotelleissa, Quality Airport Hotel™ Danissa, At Sixissä sekä Hobossa.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.