Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Keväinen illallinen, hotelliyö ja aamiainen

Kevät ja valoisammat ajat ovat pian täällä! Miltä kuulostaisi ihanan hotelliviikonlopun suunnittelu suosikkikaupungissasi? Varaa kolmen ruokalajin illallinen yöpymisineen ja aamiaisineen jossakin monista hotelleistamme Pohjoismaissa.

 • Vierailun ajankohta:

  20 huhti 2023 - 24 kesä 2023

 • Varattavissa:

  7 maalis 2023 - 23 kesä 2023

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  Peruutettavissa ja muutettavissa klo 16:00 asti saapumispäivänä.

  Koskee kaikkia viikonloppuja torstaista sunnuntaihin.

  Max. 2 henkilöä per huone.

Keväinen 3 ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen!

Etsitkö täydellistä lahjaa kumppanillesi, mukavaa elämystä parhaan ystäväsi kanssa tai haluatko viettää ihanaa laatuaikaa perheen kesken?

Varaa ylellinen ilta tälle keväälle sisältäen herkullisen illallisen sekä hotelliyöpymisen todella hyvään yhteishintaan. Aamiainen kuuluu tietenkin myös pakettiin, sillä mitäpä olisi hotelliyöpyminen ilman sitä?

Psst! Haluatko todella ainutlaatuisen illalliskokemuksen tänä keväänä? Varaa illallispaketti Icehoteliin tai Yasuragiin.

Tarjous on voimassa joka viikonloppu torstaista sunnuntaihin ja koskee vierailuja 24. kesäkuuta 2023 asti. Tee varaus 23. kesäkuuta mennessä!

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen yhdelle tai kahdelle hengelle varauksestasi riippuen. Jos matkustat lasten kanssa, otathan yhteyttä majoituskohteeseesi varataksesi illallisen myös heille, sillä tästä veloitetaan lisämaksu. Valitettavasti emme voi taata uutta menua toiseksi illaksi, jos varaat useampia öitä. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, viimeinen mahdollinen check-out-päivä on 24. kesäkuuta 2023. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16:00 asti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.