Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Uudenvuoden paketti: Illallinen, kuohuvaa, hotelli ja aamiainen

Ota vuosi 2023 vastaan parhaalla mahdollisella tavalla! Onko mitään parempaa tapaa juhlistaa uuttavuotta, kuin kupliva, ylellinen 4 ruokalajin illallinen sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen? Niin ajattelimmekin! Varaa viimeistään 28. joulukuuta.

 • Vierailun ajankohta:

  31 joulu 2022 - 1 tammi 2023

 • Varattavissa:

  24 loka 2022 - 28 joulu 2022

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  Peruutettavissa 27.12. asti.

  Enintään 2 henkilöä per huone.

  Hotelli ottaa sinuun yhteyttä illallisaikaasi liittyen.

Ylellinen 4 ruokalajin uudenvuoden illallinen, kuohuvaa, yöpyminen ja aamiainen!

Nyt ei ole enää kauan aikaa siihen, kun on aina hyvästellä vuosi 2022 ja ottaa vastaan uusi vuosi 2023. Varaa jokin uudenvuodenpaketeistamme ja juhlista uuttavuotta kanssamme!

Varaa tulevan uudenvuoden varalle taianomainen uudenvuodenaattoilta ja nauti siitä, ettei sinun tarvitse valmistella tai suunnitella ennakkoon mitään muuta kuin se, mitä aiot pukea päällesi illalla! Pakettiin sisältyy lasillinen kuplivaa alkujuomaksi, 4 ruokalajin uudenvuoden illallinen sekä hotelliyöpyminen ja runsas aamiaisbuffetti seuraavana aamuna – sillä se on ehdottomasti paras tapa aloittaa uusi vuosi. Hyvää uutta vuotta!

Löydät alla olevan hakukentän avulla kaikki uudenvuodenpaketin tarjoavat hotellit, minkä lisäksi voit varata Yasuragin uudenvuodenpaketin täältä.

Tarjous koskee uudenvuodenaattoa 31. joulukuuta 2022, check-out-päivä 1. tammikuuta 2023. Varaa viimeistään 28. joulukuuta.

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy alkujuomaksi lasillinen kuohuvaa, 4 ruokalajin uudenvuoden illallinen (ei sisällä juomaa) sekä yöpyminen ja aamiainen yhdelle tai kahdelle henkilölle per huone, varauksesi mukaan. Jos matkustat lasten kanssa, ota yhteyttä siihen hotelliin jossa yövytte, ja varaa illallinen myös heille lisämaksua vastaan. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, ja viimeinen mahdollinen check-out-päivä on 1. tammikuuta 2023. Varauksen voi perua 27.12. asti. Hotelli ottaa sinuun yhteyttä illallisaikaan liittyen vierailun lähestyessä. Yasuragin uudenvuodenpaketti sisältää lasillisen kuplivaa sakea, 5 ruokalajin uudenvuoden illallisen ja sisäänpääsyn japanilaiseen kylpylään (ikäraja 16 vuotta).

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.