Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Ystävänpäiväpaketti: Yöpyminen, illallinen, kuplivaa ja aamiainen

Yllätä kumppanisi tai paras ystäväsi ihanalla hotellielämyksellä sisältäen majoituksen, 3 ruokalajin illallisen, kuplivaa ja pientä naposteltavaa sekä aamiaisen seuraavana aamuna.

  • Vierailun ajankohta:

    10 helmi 2023 - 19 helmi 2023

  • Varattavissa:

    24 tammi 2023 - 16 helmi 2023

  • Tarjouksen ehdot:

    Max. 2 aikuista

Romanttinen 3 ruokalajin illallinen, kuplivaa, yöpyminen ja aamiainen!

Mahtavaa, että olet löytänyt tänne – täydellisen ystävänpäivälahjan luokse! Mikä olisikaan parempaa kuin hemmotella läheisiäsi nyt, kun vuoden romanttisin päivä (14. helmikuuta) lähestyy?

Valitse sopiva kohde yli 20 pohjoismaisen hotellin joukosta ja lähde viettämään laatuaikaa kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Kilistelkää kuplivalla, herkutelkaa hyvällä ruoalla, kellahtakaa päivän päätteeksi pehmeisiin lakanoihin ja nauttikaa seuraavana aamuna herkullinen aamiainen. Pakettiin sisältyy majoitus, pieni pullo kuohuvaa ja naposteltavaa huoneeseen, ylellinen kolmen ruokalajin illallinen sekä runsas aamiainen seuraavana aamuna.

Tarjous on voimassa kaikkina päivinä 10.-19.2.2023. Tee varaus 16. mennessä.

Ehdot

Tarjous sisältää kolmen ruokalajin illallisen (ei sisällä juomia), majoituksen ja aamiaisen yhdelle tai kahdelle henkilölle varauksesi mukaisesti sekä pienen pullon kuplivaa ja naposteltavaa huoneessa. Jos matkustat lasten kanssa, ota yhteyttä hotelliin, jossa aiotte yöpyä varataksesi illallisen myös heille, sillä siitä veloitetaan erikseen. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, viimeinen mahdollinen check-out-päivä on 19. helmikuuta 2023.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.