Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Jouluaiheinen illallinen, yöpyminen ja aamiainen

Suunnittele jotakin viihtyisää tekemistä tämän talven varalle! Varaa ylellinen, jouluaiheinen kolmen ruokalajin illallinen yöpymisineen ja aamiaisineen jostakin monista hotelleistamme Pohjoismaissa.

 • Vierailun ajankohta:

  17 marras 2022 - 31 joulu 2022

 • Varattavissa:

  15 marras 2022 - 29 joulu 2022

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  Peruutettavissa ja muutettavissa klo 16:00 asti saapumispäivänä.

  Koskee kaikkia viikonloppuja, torstaista sunnuntaihin.

  Max. 2 henkilöä per huone.

Jouluaiheinen 3 ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen!

Odotatko sinäkin jo talvea – joulua, uuttavuotta ja kaikkea niihin liittyvää? Kaikkia kodikkaita hetkiä läheisten kanssa, joululahjojen ostamista, joululeivontaa, kaikkia hyviä ruokia ja juhlallisuuksia! Mikset suunnittelisi jo nyt jotakin ihanaa tämän talven varalle?

Varaa taianomainen ilta jouluaiheisen kolmen ruokalajin illallisen ääressä sisältäen hotelliyöpymisen todella hyvään pakettihintaan. Aamiainen sisältyy tietenkin hintaan, sillä mitäpä hotellivierailu olisi ilman sitä?

Tarjous on voimassa kaikkina viikonloppuina, torstaista sunnuntaihin, ja koskee vierailuja 31. joulukuuta saakka. Varaa viimeistään 29. joulukuuta!

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen yhdelle tai kahdelle hengelle, varauksestasi riippuen. Jos matkustat lasten kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä hotelliin, jossa aiotte yöpyä, varataksesi illallisen myös heille. Tästä veloitetaan lisämaksu. Valitettavasti emme voi taata uutta menua toiseksi illaksi, jos varaat useampia öitä. Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita ja viimeinen mahdollinen check-out-päivä on 31. joulukuuta 2022. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16:00 asti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.