Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Illallinen ja yöpyminen alkaen 79 EUR/henkilö 2 hengen huoneessa

Tartu talvisiin ilonhetkiin – ja luo niitä lisää! Varaa ihana talviaiheinen 3 ruokalajin illallinen yöpymisineen ja aamiaisineen jostakin monista hotelleistamme Pohjoismaissa.

 • Vierailun ajankohta:

  13 tammi 2022 - 13 maalis 2022

 • Varattavissa:

  11 tammi 2022 - 6 maalis 2022

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  Varaus on peruttavissa tai siirrettävissä saapumispäivään klo 16 asti.

Talviaiheinen 3 ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen!

Pohjoismaissa talvi on pitkä. Siksi on tärkeää nauttia siitä täysillä ja löytää kaikki tämän vuodenajan tarjoamat ilonaiheet. Kimalteleva lumi, taianomaiset auringonnousut ja pitkät, viihtyisät talvi-illat kaakaon ja elävän tulen äärellä. Jos lumileikit ja hiihtoretket alkavat kyllästyttää, voimme tarjota rentouttavan 3 ruokalajin illallisen luonamme.

Varaa ylellinen ilta talvihenkisen illallisen merkeissä, yöpymisineen, todella hyvään hintaan. Aamiainen sisältyy tietenkin hintaan  mitäpä hotelliyöpyminen olisi ilman sitä? Alkaen 79 euroa/henkilö saat kahdelle hengelle kahden hengen huoneessa (yhteensä 158 euroa) saat 3 ruokalajin talviaiheisen illallisen, yöpymisen ja aamiaisen. 

Tarjous koskee kaikkia viikonloppuja, torstaista sunnuntaihin, 13. tammikuuta ja 13. helmikuuta välisenä aikana sekä kaikkia päiviä talvilomaviikkojen aikana 14. helmikuuta - 13. maaliskuuta. Muistathan tehdä varauksesi 6. maaliskuuta mennessä.

Ehdot

Tarjous koskee 3 ruokalajin illallista, yöpymistä ja aamiaista yhdelle tai kahdelle hengelle, varauksen mukaan. Jos matkustat lasten kanssa, ota yhteyttä hotelliin, jossa aiotte yöpyä, varataksesi illallisen myös heille, sillä se on lisävalinta. Tarjoushinta 79 euroa per henkilö kahden hengen huoneessa, yhteensä 158 euroa. Jos varaat kaksi yötä, sinulle tarjotaan uusi menu seuraavana iltana. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita ja on peruutettavissa klo 16.00 asti saapumispäivänä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.