Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Illallinen ja hotelliyö alkaen vain 69 EUR / hlö kahden hengen huoneessa

Varaa maistuva kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen sinua lähellä sijaitsevasta hotellista!

 • Vierailun ajankohta:

  3 kesä 2021 - 29 elo 2021

 • Varattavissa:

  18 touko 2021 - 23 elo 2021

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  varaus on peruttavissa tai siirrettävissä saapumispäivään klo 16 asti.

Kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen!

Kaipaatko vaihtelua? Olisiko pienen irtioton aika? Sitten on aika hemmotella itseäsi illalla, joka on täynnä uusia makuja ja kokemuksia. Ihana illallinen jonka jälkeen pääset käpertymään hotellin valkoisiin lakanoihin.

Alkaen vain 69 € / hlö kahden hengen huoneessa (yhteensä alkaen 138€ kahdelle) tai 95 € yhden hengen huoneeseen. Hinta sisältää upean kolmen ruokalajin illallisen, yöpymisen sekä aamiaisen seuraavana aamuna. Tarjous on voimassa lähes kaikkina viikonpäivinä 3.6. - 29.8.2021 ja se voidaan peruuttaa tai siirtää saapumispäivän klo 16.00 asti. Ilallisen aikataulu sekä saatavuus ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen yhdelle tai kahdelle henkilölle, varauksesi mukaan. Jos matkustat lasten kanssa, ota yhteyttä valitsemaasi hotelliin, jotta voimme varata illallisen myös heille. Tästä veloitetaan erikseen. Tarjous maksaa alkaen 69 € per henkilö kahden hengen huoneessa (joka on kahdelle yhteensä 138€) tai alkaen 95€ yhden hengen huoneesta. Jos varaat yhden hengen huoneen ja haluat syödä illallisen jonkun muun kanssa, joka on myös varannut tämän tarjouksen, kirjoita se varauksen yhteydessä kohtaan "Muut toiveet". Jos varaat kaksi yötä, sinulle tarjotaan uusi menu toisena päivänä. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, ja sen voi peruuttaa tai siirtää saapumispäivän klo 16.00 asti. Ilallisen aikataulu sekä saatavuus ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.