Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellitarjouksia ja ilmaisia pääsylippuja Pohjoismaiden parhaimpiin huvipuistoihin

Jos varaat huoneen yhdestä Gröna Lundin, Lisebergin tai Oslon Tusenfrydin lähistöllä sijaitsevasta hotellista, pääset ilmaiseksi sisään kesän parhaimpiin huvipuistoihin!

Saat ilmaisen sisäänpääsyn perheystävällisiin huvipuistoihin, kun asut hotelleissamme

Tänä kesänä saat ilmaisia pääsylippuja Gröna Lundiin, Lisebergiin ja Norjan Tusenfrydiin, kun asut yhdessä hotelleistamme. Yhdistä siis Pohjoismaiden parhaat huvipuistot ja modernit hotellimme perhelomaasi – missä tahansa hintaluokassa. Myymme lisäksi ylimääräisiä pääsylippuja ja laitelippuja hotelliemme vastaanotoissa, jotta sinun ei tarvitse turhaan niitä jonotella huvipuistoon päästyäsi!

Tukholma & Gröna Lund

Perheen kanssa Tukholmassa lomailun tulisi olla helppoa. Tästä syystä olemme luoneet erinomaisen tarjouksen:
Yksi yö yhdessä Tukholman hotelleistamme = 1 pääsylippu Gröna Lundiin. Kauniissa Djurgårdenissa sijaitseva Gröna Lund tarjoaa monia erilaisia huvipuistolaitteita ja kesän ehkä parhaita konsertteja. Ovatko Icona Pop, Sabina Ddumba, Ziggy Marley, Melissa Horn ja esimerkiksi Marilyn Manson sinun suosikkejasi?

Varaa Tukholma + Gröna Lund täältä

Göteborg & Liseberg

Yksi vierailu yhdessä Göteborgin hotelleistamme = 2 pääsylippua Lisebergiin, Ruotsin ehkä suosituimpaan huvipuistoon, joka tarjoaa 42 huvipuisto- ja elämyslaitetta, onnenpyöriä, musiikkia, pelejä, ravintoloita ja paljon, paljon muuta – vehreässä puistotunnelmassa.

Varaa Göteborg + Liseberg täältä

Oslo & Tusenfryd 

Yövy vähintään kahden (2) yön ajan yhdessä hotelleistamme Oslossa ja saat pääsylipun Tusenfryd-huvipuistoon. 2 yötä = 1 pääsylippu (lipun arvo on 399 NOK). Tusenfrydistä löydät Norjan parhaimman valikoiman huvipuistolaitteita ja muuta viihdettä, kuten koko heinäkuun ajan pyörivän "Burnout Stuntshow" -show'n.

Varaa Oslo + Tusenfryd täältä

Helsinki & Linnanmäki

Yövy vähintään kahden (2) yön ajan yhdessä Helsingin hotelleistamme ja saat ilmaisen rannekkeen yhdelle henkilölle. 4 yötä = 2 ranneketta. Linnanmäki tarjoaa hauskoja hetkiä, villejä kokemuksia ja monenlaisia laitteita koko perheelle.

Varaa Helsinki + Linnanmäki täältä

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.561.357.000 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.