Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Lataa Nordic Choice Hotels -sovellus!

iOS tai Android, ei väliä. Sovelluksestamme löydät kaikki tiedot jäsenyydestäsi, varauksistasi ja Nordic Choice Hotels -ketjusta. App Your STAY!

Varaa seuraava vierailusi kätevästi suoraan sovelluksestamme

Sovelluksemme on nyt saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille, kaikilla pohjoismaisilla kielillä! Varaa huone suoraan sovelluksesta ja tee vierailustasi entistäkin helpompi ja parempi. Muista kirjautua sisään Nordic Choice Club -profiiliisi, jotta palkintopisteesi tullaan rekisteröimään.

iPhone – LATAA/AVAA TÄÄLTÄ

Android – LATAA/AVAA TÄÄLTÄ

Sovelluksen avulla voit:

Digitaaliset ravintolakupongit

Kun olet Nordic Choice Clubin jäsen ja asut Quality Hotel™-, Clarion Hotel®- ja itsenäisissä hotelleissamme, saat ravintolakuponkisi digitaalisesti sovellukseen. Ne ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä.

Valitse suosikkihuoneesi!

Sovelluksessa on nyt otettu käyttöön uusi, jännittävä toiminto – Choose Room! Se antaa sinulle mahdollisuuden valita aivan itse, missä huoneessa haluat asua. Haluatko yöpyä yläkerroksessa tai niin lähellä maata kuin mahdollista? Kenties hissin lähettyvillä? Näkymällä aulaan vai ulos? Valitse suosikkihuoneesi, jos sinulla on sellainen!

Tämä toiminto on toistaiseksi käytössä vain valituissa hotelleissa. Näet sovelluksesta, onko tämä toiminto käytettävissä siinä hotellissa, jossa aiot yöpyä.

Uusia, fiksuja toimintoja ja useampia kieliversioita on saatavilla lähitulevaisuudessa!

Lataa sovelluksemme, niin pääset nauttimaan helpommasta, mukavammasta ja paremmasta matkakokemuksesta. Nähdään hotelleissamme!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.