Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Yövy hotelleissamme – saat ilmaisen sisäänpääsyn Gröna Lundiin

Koe Gröna Lund! Juuri nyt saat yhden (1) sisäänpääsylipun Gröna Lundiin ilman lisämaksua, kun teet varauksesi täällä ja yövyt yhdessä Tukholman hotelleistamme. Mitä useamman yön ajan yövyt luonamme, sitä enemmän sisäänpääsylippuja saat.

  • Vierailun ajankohta:

    27 kesä 2019 - 27 syys 2019

  • Varattavissa:

    26 kesä 2019 - 27 syys 2019

Hotellitarjous ja ilmainen sisäänpääsy Gröna Lundiin. Varaa seuraava vierailusi alapuolelta löytyvien linkkien kautta ja saat ilmaisen sisäänpääsylipun Gröna Lundiin.

Tukholman vierailu ei ole mitään ilman vierailua Gröna Lundiin! Jokainen yö, jonka yövyt jossakin hotelleistamme Tukholmassa, oikeuttaa yhteen (1) sisäänpääsylippuun Gröna Lundiin. Jos yövyt kaksi yötä, saat kaksi lippua, kolme yötä, kolme lippua. Fiksua, eikö totta? Upeiden hotellihuoneiden ja mukavien hotellivuoteiden lisäksi pääset lisäksi nauttimaan maukkaasta aamiaisbuffetista.

Me teemme Tukholmasta ja lomasta nauttimisen helpoksi sinulle. Kauniissa Djurgårdenissa sijaitseva Gröna Lund tarjoaa karuselleja, konsertteja ja paljon, paljon muuta mukavaa tekemistä kaikenikäisille.

Tukholman vierailu on meille yhtä kuin vierailu "Grönaniin". Kun varaat huoneen yhdestä Tukholman hotelleistamme, saat yhden sisäänpääsylipun per varattu yö (arvo 120 SEK). Tämä on sisäänpääsylippu yhdelle aikuiselle. 0–7-vuotiaat lapset ja yli 65-vuotiaat aikuiset pääsevät sisään ilmaiseksi. Tervetuloa luoksemme koko perheen kera tai vaikkapa kaveriporukalla. Jotta tekisimme vierailun entistä mukavammaksi ja helpommaksi sinulle, voit ostaa sekä sisäänpääsy- että laitelippuja suoraan hotelliemme vastaanotoista. Tämä tarkoittaa sitä, että voit skipata turhat jonot ja päästä heti nauttimaan mukavasta päivästä ja laitteista Gröna Lundissa!

Hae haluamaasi hotellia alapuolelta löytyvän hakukentän avulla. Nähdään Tukholmassa!

Ehdot

Hotellivierailu tulee varata tämän tarjouksen kautta, jotta sisäänpääsylippu/-liput Gröna Lundiin sisältyvät hintaan. Tarjous on voimassa tilan niin salliessa, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

2.564.384.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.