Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Tämä kampanja on nyt päättynyt.

Ole hyvä ja selaa alaspäin nähdäksesi tämänhetkiset tarjouksemme.

 • Varattavissa:

  5 helmi 2019 - 8 helmi 2019

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  Maksu tapahtuu varauksen yhteydessä

Crazy Sale on täällä taas! Hinnat alkaen 29 EUR per henkilö!

Tämä kampanja on nyt päättynyt, mutta voit tutustua kaikkiin muihin tämänhetkisiin tarjouksiimme ja kampanjoihimme täällä sekä varata itsellesi hotellihuoneen täältä.

Hinnat alkaen vain 29 EUR per henkilö!

Hinta yhdelle henkilölle jaetussa kahden hengen huoneessa on 29 EUR, sis. aamiaisen. Kokonaishinta kahden hengen huoneelle on 59 EUR. Huoneiden hinnat vaihtelevat hotelliketjun mukaan: 59 - 89 EUR per yö.

Tarjous koskee viikonloppuja välillä 11. helmikuuta - 17. maaliskuuta. Monissa hotelleissamme voit kirjautua sisään myös hiihtoloman aikana, viikoilla 7, 8 ja 9. Voit etsiä alla olevasta varausvalikosta toivomasi matkakohteen.

Tämä kaikki sisältyy hintaan:

 • Yöpyminen kahden hengen Standard-huoneessa
 • Aamiaisbuffet
 • Kuntosali ja SPA niissä hotelleissa, joista sellainen löytyy
 • Ilmainen Wi-Fi
 • Illallinen ja iltapäiväkahvit kaikissa Clarion Collection -hotelleissa
Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Wi-Fi ja aamiainen sisältyvät hintaan. Aamiainen ei tosin sisälly hintaan Xpress Hotel -hotelleissamme. Hinta kahdelle hengelle kahden hengen huoneessa on 590 SEK/NOK/DKK tai 59 EUR (hinta alkaen). Hinnat ovat voimassa paikallisessa valuutassa. Kampanjahinta maksetaan heti varauksen yhteydessä. Varaus voidaan peruuttaa 24 tunnin sisällä sen tekohetkestä (ota tässä tapauksessa yhteys Asiakaspalveluun). Tämän aikarajan jälkeen varausta ei voi peruuttaa, sitä ei voi muokata eikä sitä hyvitetä. Tarjous koskee varauksia verkon ja app. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, pl. Comfort Hotel Xpress -hotellimme. Tarjous koskee viikonloppuja välillä 11. helmikuuta - 17. maaliskuuta. Monissa hotelleissamme voit kirjautua sisään myös hiihtoloman aikana, viikoilla 7, 8 ja 9.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

2.564.366.000 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.