Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Villa Copenhagen København V ,  Tanska

Villa Copenhagen

København V ,  Tanska

Hemmottele itseäsi kokemuksilla Villa Copenhagenissa! Kesällä 2020 avataan ainutlaatuinen hotelli komeassa rakennuksessa, joka oli aikaisemmin Tanskan postin pääkonttori. Täydellinen sijainti Kööpenhaminan keskusrautatieaseman vieressä. Tervetuloa!

Villa Copenhagen 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
T37

Aikoinaan T37 toimi Kööpenhaminan keskuspostitoimistona, ja silloin postinkantajat viettivät aikaa tässä tilassa kirjeiden ja pakettien parissa. Nykyään T37 on eksklusiivinen viini- ja cocktailbaari. Matkallamme ympäristön ja miljöön kannalta parhaaksi hotelliksi pyrimme aina löytämään luovia ratkaisuja, kantaen samalla vastuumme ympäristöjalanjäljestämme ja paikallisesta yhteiskunnasta. Rohkeat väripaletit heijastelevat voimakkaita, historiallisia elementtejä ja luovat samalla kodikasta ja erottuvaa esteettistä tuntua. Tämä luo eheän kokonaisvaikutelman ja täydellisen miljöön cocktailien nauttimiseen ja unohtumattoman illan viettämiseen.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.