Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

SKT. PETRI Kööpenhamina ,  Tanska

SKT. PETRI

Kööpenhamina,  Tanska

SKT. PETRI on yksi Kööpenhaminan johtavista design-hotelleista, josta löytyy kaksi ravintolaa, baari sekä kokousosasto. Hotelli on erinomainen lähtöpiste Tanskan pääkaupunkiin tutustumiseen.

SKT. PETRI on ainutlaatuinen hotelli upealla designilla ja tavallista paremmalla palvelulla – aivan Kööpenhaminan keskustassa.

31.03.2022 jälkeen SKT.PETRI ei ole enää osa Nordic Choice Hotels -hotelliketjua. Hotelli on varattavissa täältä siihen saakka.
Sijainti

SKT. PETRI sijaitsee keskeisellä paikalla, kauppojen ja viihtyisien kahviloiden ympäröimänä. Se on täydellinen lähtöpiste Tanskan pääkaupunkiin tutustumiseen. Hotelli sopii täydellisesti tapaamisiin, kokouksiin, tuotelanseerauksiin ja tapahtumiin, jotka edellyttävät jotakin tavallisesta poikkeavaa.

Ylellisesti sisustetut huoneet

268 huonetta, joista 55:ssä on oma parveke tai terassi, ovat ylellisesti sisustettuja ainutlaatuiseen skandinaaviseen tyyliin, tummalla puulla ja messingillä. Kaikissa huoneissa on lämpötilan säätelymahdollisuus, maksuton langaton internet, puhelin, televisio kansainvälisillä kanavilla, minibaari sekä mahdollisuus arvotavaroiden säilytykseen.

Kokous ja kongressit

SKT. PETRI räätälöi kokouksia ja kongresseja toiveidenne mukaan 2–240 hengelle. Täällä järjestätte kokouksia moderneissa tiloissa, keskellä Kööpenhaminaa. Tavallisesta poikkeava kokouksia siis.

Kunnostukset

Huhti-toukokuun aikana (2017) rakennamme uutta ravintolaa hotellin pohjakerrokseen. Saatat kokea häiriötekijöitä kunnostustöiden aikana, mutta pyrimme hoitamaan kaikki työt mahdollisimman varovasti ja hiljaisesti, jotta asiakkaamme pääsevät nauttimaan SKT. PETRIn vierailustaan täysin siemauksin. Olet luonnollisesti tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää tästä.

Yhteystiedot

  • Krystalgade 22 1172 Kööpenhamina , Tanska
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Metro

Metro suuntaan Vanløse, jää pois Nørreportin pysäkillä.

Juna

Juna Nørreportin asemalle.

Bussi

Bussi 5A Nørreportin asemalle.

Kastrupin lentokentältä

Metro kohti Vanløsea, jää pois Nørreportin asemalla

Taksi

Suosittelemme yritystä Dantaxi, puhelin +45 70 25 25 25

Tietoja hotellista SKT. PETRI

Hotellihuoneiden määrä

288 kpl

Kokoustilojen määrä

9 tilaa

Etäisyys lentokentältä

Kastrupin lentokenttä: 9,4 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Metroasema Nørreport: noin 400 m
Juna-asema Nørreport: noin 400 m

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.