Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Kööpenhaminan tärkein kohtaamispaikka Clarion Hotel Copenhagen Airport sopii sijaintinsa ansiosta yhtä hyvin niin kokouksiin kuin spa- ja kokouselämyksiin – Terminal 3 sijaitsee 2 minuutin päässä hotellilta! Tervetuloa meille!

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Treenaa ennen aamiaista, illallisen jälkeen tai silloin, kun sinulle sopii. Voit myös pulahtaa lämmitettyyn suolavesialtaaseemme.

Lämmitetty suolevesiallas

Ni’mat Spasta löytyy lämmitetty suolavesiallas, aromi-höyrysauna sekä kuusi hoitohuonetta. Spa- ja rentoutumisosastomme on hotellin vieraiden käytettävissä 250 kruunun (DKK) korvausta vastaan. Sinulle, joka et asu hotellisamme, vastaava hinta on 350 DKK. Jos varaat itsellesi jonkin hoidoistamme, sisäänpääsy spa- ja rentoutumisosastolle sisältyy luonnollisesti hoidon hintaan. Spa on alue, joka on tarkoitettu aikuisille, joten sisäänpääsy on valitettavasti kielletty alle 16-vuotiailta lapsilta.

Ympäri vuorokauden auki oleva kuntosali

Meiltä löydät hyvin varustellun kuntosalin, jossa on niin kunto-, voima- kuin liikeharjoitteluunkin soveltuvia laitteita. Kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden.

Ulkona juokseminen

Jos haluat mieluummin treenata ulkosalla, voit tutustua esimerkiksi hotellin lähistöllä sijaitseviin juoksureitteihin. Miltä kuulostaisi mukava kävely- tai juoksulenkki rantoja pitkin, kauniista Juutinraumasta nauttien? Poikkea vastaanottoomme, niin neuvomme sinulle parhaat reitit ja annamme vinkkejä myös muista hyvistä ulkoiluaktiviteeteista.

Kuntosali

Joka päivä: ympäri vuorokauden 

Ni'mat Spa

Maanantai: 15.00 - 21.00
Tiistai: 15.00 - 21.00
Keskiviikko: 15.00 - 21.00
Torstai: 15.00 - 21.00
Perjantai: 12.00 - 21.00
Lauantai: 10.00 - 19.00
Sunnuntai: 10.00 - 17.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.