Ohjelmistopäivitys tänä yönä

Yöllä 17.–18. toukokuuta klo 22.00 - 07.30 teemme ohjelmistopäivityksen. Tänä aikana verkkosivustolle tai sovellukseen ei voi kirjautua sisään. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Näytä kaikki hotellit kohteessa Kastrup, Tanska

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Kööpenhaminan tärkein kohtaamispaikka Clarion Hotel Copenhagen Airport sopii sijaintinsa ansiosta yhtä hyvin niin kokouksiin kuin spa- ja kokouselämyksiin – Terminal 3 sijaitsee 2 minuutin päässä hotellilta! Tervetuloa meille!

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

WeCare Clarion Hotel Copenhagen Airportissa

Me Clarionissa olemme intohimoisia ympärillämme olevia ihmisiä ja meidän kaikkien jakamaa planeettaamme kohtaan. Työskentelemme joka päivä sen eteen, että maailmastamme tulisi vihreämpi ja myötätuntoisempi paikka. Kutsumme tätä nimellä WeCare. Oletko kiinnostunut tietämään lisää siitä, mitä tekoja sanojemme takana piilee? Lue eteenpäin ja inspiroidu.

Plogataan yhdessä

Plogging – toisella nimellä roskien kerääminen hölkkäämisen yhteydessä – on trendi, joka leviää nykyään kaikkialla maailmassa. Se on täydellinen yhdistelmä liikuntaa ja luonnosta huolehtimista. Ja jos lähdet ploggaamaan kanssamme, voit myös osallistua sosiaaliseen tapahtumaan, joka liittää yhteen hotellin vieraat, työntekijät ja paikallisyhteisön. Lähdemme ploggaamaan joka keskiviikkoaamu ja päätämme tapahtuman ihanalla aamiaisella hotellimme ravintolassa. Kaikki ovat tervetulleita!

Syö tiesi vihreämpään tulevaisuuteen

Se mitä syömme, vaikuttaa planeettaamme, ja me yritämme tehdä tästä vaikutuksesta mahdollisimman pienen tekemättä myönnytyksiä ruoan maun tai rakenteen suhteen. Veden kielelle nostattavat ruoka-annoksemme eivät sisällä sertifioimatonta palmuöljyä, keskitymme ostamaan paikallisia ja luomutuotteita aina mahdollisuuden tullen ja minimoimme ruokajätteen määrän käyttämällä raaka-aineet kokonaan, mukaan lukien muotopuolet ja kolhiintuneet hedelmät ja vihannekset.

Pienistä kalapaloista saadaan aikaiseksi herkullinen ceviche. Ylijäämätomaateista valmistetaan maukas tomaattikeitto. Kolhiintuneet omenat saavat uuden elämän mehuna. Entä sipuliviipaleet? Niistä valmistetaan makunystyröitä hemmotteleva höyste hampurilaisiimme. Lisäksi tulet aina löytämään useita vihreitä ja kasvisannosvaihtoehtoja menustamme.

Sweet Dreams Stay – Anna lapselle turvallinen yöuni

Olemme liittäneet voimamme yhteen UNICEFin kanssa projektissa, jonka tavoitteena on auttaa haavoittuvia lapsia. Samaan aikaan tämä projekti antaa hotellimme vieraille upean mahdollisuuden osallistua ja auttaa helpolla tavalla. Idea on yksinkertainen, mutta tehokas. Pidättäydy huonesiivouksesta yhden yön ajaksi ja me lahjoitamme rahaa UNICEFille.

Myymme myös SWEET DREAMS -rannekoruja, jotka on valmistettu kierrätetystä paperista haavoittuvassa asemassa olevien naisten valmistamina Kambodzassa. Tämä antaa heille mahdollisuuden saada toimeentulo itselleen ja perheilleen ja vähentää riskiä, että heidän täytyy vaarantaa lastensa turvallisuus.

Vuodesta 2017 lähtien yli 4 miljoonaa Norjan kruunua on kerätty kaikkialta Nordic Choice Hotels -hotelleista. Tämä tarkoittaa  100 000 turvallista yötä UNICEFin turvakeskuksissa, jotka on perustettu haavoittuville lapsille Kambodzassa.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.408.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.