Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Høje Taastrup Taastrup ,  Tanska

Quality Hotel™ Høje Taastrup

Taastrup,  Tanska

The Quality Hotel Høje Taastrup is as of 1. October no longer part of Nordic Choice Hotels, and can no longer be booked through our website.

Quality Hotel™ Høje Taastrup 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

The Quality Hotel Høje Taastrup is as of 1. October no longer part of Nordic Choice Hotels, and can no longer be booked through our website.

Taastrupin keskustassa, lähellä Kööpenhaminaa

Quality Hotel Høje Taastrup sijaitsee heti Kööpenhaminan keskustan ulkopuolella, Taastrupin juna-aseman tuntumassa. Meille on helppo saapua niin julkisella liikenteellä kuin omalla autollakin. Hotelliltamme on vain 20 minuutin matka Kööpenhaminan sykkeeseen, kulttuuri- ja viihdetarjonnan ja ostosmahdollisuuksien äärelle. Lisäksi Roskilde, joka on Tanskan yksi vanhimmista, parhaiten säilyneistä vanhan tanskalaisen kulttuurin markkinakaupungeista, sijaitsee mukavan lähellä. Quality Hotel™ Høje Taastrupin viihtyisä ilmapiiri ja erinomainen sijainti sekä hyvät kulkuyhteydet luovat täydelliset puitteet kokouksille, kongresseille, tuotelanseerauksille ja tapahtumille hotellissamme.

Kaikkea yhden hengen huoneista sviitteihin

Hotellimme 154 tilavaa ja viihtyisää hotellihuonetta on sisustettu puhdaslinjaiseen skandinaaviseen tyyliin. Meillä asut viihtyisästi kompakteissa yhden hengen huoneissa, mukavissa kahden hengen huoneissa tai ylellisissä perhehuoneissa ja sviiteissä. Kaikissa huoneluokissa on langaton, maksuton internet-yhteys sekä kansainvälisillä tv-kanavilla varustettu TV.

Makuelämyksiä pohjoismaisilla mausteilla

Hyvä ruoka ja juoma ovat olennainen osa viihtyisää hotellielämystä. Ravintolamme menu tarjoaa mielenkiintoisia, moderneja makuelämyksiä pohjoismaisella otteella, ja aulabaarissamme puolestaan voit uppoutua mukavalle sohvalle ja rentoutua hyvän juoman parissa. Kesäaikaan voit nauttia aamiaisesta tai kahvikupillisesta hotellimme kauniissa puutarhassa.

Rajattomasti mahdollisuuksia

Hotellissamme riittää tekemistä jokaisen makuun. Pelihuoneessamme voit haastaa ystäväsi pingisotteluun, pelata Play Station -pelejä, heittää tikkaa ja näyttää taitosi fussballissa. Hotellimme hyvin varustetulla kuntosalilla sinulla puolestaan on mahdollisuus pitää kuntoasi yllä myös matkalla ollessasi. Lisäksi vain 500 metrin kävelymatkan päässä sinua odottavat huikeat ostosmahdollisuudet suurissa City2- ja COPENHAGEN Design Outlet -ostoskeskuksissa. Golfin ystäville suosittelemme hotellimme läheisyydessä sijaitsevaa, laadukasta Ishøj Golf Centeriä. Useat Tanskan parhaimmista golfkentistä sijaitsevat noin 10–45 minuutin automatkan päässä hotelliltamme.

Kokoukset ja tapahtumat meillä

Quality Hotel Høje Taastrup on täydellinen valinta kokouksiin ja tapahtumiin Kööpenhaminassa. Erinomaisen sijaintimme vuoksi meille on helppo saapua läheltä ja kaukaa. Hotellissamme on erikokoisia tiloja monipuolisiin kokouksiin jopa 420 osallistujalle. Meillä järjestät onnistuneen kokouksen, viihtyisän kick-off-tilaisuuden ja ikimuistoisen tapahtuman.

Cash free

Quality Hotel Høje Taastrup on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Lämpimästi tervetuloa Quality Hotel Høje Taastrupiin!

Yhteystiedot

  • Carl Gustavs gade 1 2630 Taastrup , Tanska
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna Kastrupin lentokentältä

Valitse Öresundståget Kööpenhaminan päärautatieasemalle ja vaihda junaan, joka pysähtyy asemalla Høje Taastrup Station ja jää pois tällä asemalla.

Juna Kööpenhaminan päärautatieasemalta

Jää pois asemalla Høje Taastrup Station.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxa Nord, puhelin +45 48484848

Tietoja hotellista Quality Hotel Høje Taastrup

Hotellihuoneiden määrä

154 kpl

Kokoustilojen määrä

7 kpl

Etäisyys Kastrupin lentokentältä

30 km – noin 35 minuuttia junalla tai noin 25 minuuttia autolla

Etäisyys Kööpenhaminan päärautatieasemalta

20 km – noin 19 minuuttia junalla Hoje Taastrup Station -asemalta tai noin 30 minuuttia autolla.

Etäisyys Høje Taastrup Station -asemalta (juna, S-juna ja bussit)

0,5 km – noin 5 minuutin kävelymatka hotellilta.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.397.005 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.