Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Haven Helsinki ,  Suomi

Hotel Haven

Helsinki,  Suomi

Hotel Haven on elegantti piilopaikka Eteläsataman ja Kauppatorin kupeessa, kävelymatkan päässä Esplanadin puistosta. Tule nauttimaan huoneista upealla merinäköalalla, monipuolisista kokoustiloista, tasokkaista ravintoloista ja legendaarisesta baaristamme.

Hotel Haven 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Nauti ylellisestä, pohjoismaisia herkkuja sisältävästä aamiaisesta ja hurmaavasta merellisestä tunnelmasta Restaurant Havenissa. Ravintola sijaitsee Helsingin toiseksi vanhimmassa kivirakennuksessa, tunnelmallisessa Sundmanin talossa. Aloita päiväsi ihailemalla Kauppatorin ja sataman elämää herkullisen aamiaisen äärellä.

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai–perjantai: 6.30–10.00
Lauantai ja sunnuntai: 7.30–11.00

Hinta muille kuin hotellivieraille

Alle 4-vuotiaat lapset: maksuton
Lapset 4–12 vuotta: 15 €
Aikuiset: 30 €

Noudatamme juhlapyhinä viikonlopun aukioloaikoja.

Huonepalvelu

Hotellihuoneessa ateriointi on luksusta parhaimmillaan. Hemmottele itseäsi kiireettömällä aamupalalla, tilaa pullo samppanjaa ikimuistoisia hetkiä varten tai palaudu pitkästä päivästä nauttimalla rauhallinen illallinen huoneessasi. Tavoitat huonepalvelun ympäri vuorokauden huonepuhelimen pikavalinnasta. Palvelumaksu on 10 €/tilaus.

Kuntosali

Hotel Havenin kuntosalilla on kattavat puitteet treenille. Kuntosali on auki vuorokauden ympäri. Hyvin varustellulta salilta löydät vapaita painoja, juoksumaton, stepperin, crosstrainerin, soutulaitteen, pilates-palloja ja jumppamattoja. Maksuton sali on varattu vain hotellivieraiden käyttöön.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Lemmikit ovat tervetulleita Hotel Haveniin (15 €/yö/lemmikki).

Wi-Fi

Maksuton Wi-Fi-yhteys Tarjoamme maksuttoman, langattoman internetyhteyden.

Pysäköinti

Hotel Havenilla on oma maanalainen pysäköintihalli (-3. kerros) 16 autolle. Pysäköintihallista pääsee hotelliin suoraan hissillä. Parkkihallin sisään- ja uloskäynti sijaitsevat osoitteessa Eteläranta 14. Emme valitettavasti pysty varaamaan parkkipaikkoja.

Hotellivieraamme saavat 20 % alennuksen pysäköintimaksuista Kasarmitorin Q-Park -parkkihallissa. Voit pyytää alennuskoodin hotellin vastaanotosta. Parkkihallin sisään- ja uloskäynti sijaitsevat osoitteessa Fabianinkatu 17, 00130 Helsinki. Jalankulkijoiden sisäänkäynti tapahtuu Kasarmitorin S-Marketin kautta, osoitteessa Fabianinkatu 4.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.