Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Helsinki Helsinki ,  Suomi

  • Elokuvamainen istuinjärjestely Bysa-kokoustilassa, Clarion Hotel Helsingissä

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Suomi

Clarion Hotel Helsinki ja sen 78 metriä korkeat tornit ovat yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä. Hotellissa on upea 16. kerroksen kattouima-allas, Skyroom -baari, 425 tyylikästä huonetta, moderni tapahtumakeskus sekä Kitchen & Table -ravintola.

Clarion Hotel® Helsinki 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Helsingin huipulla sijaitseva Skyroom on yksi kaupungin upeimmista kohtaamispaikoista. Skyroom -baari on sisustettu klassisen ylelliseen tyyliin, pienien yksityiskohtien kera. Rentoudu kaveriporukalla, nauti raikkaista cocktaileista ja lumoudu näköalasta. Täällä pääset maistelemaan kaikkea aina samppanjasta cocktaileihin ja todellisiin klassikkoihin, uudenlaisella twistillä. Tarjolla on juomia niin Helsingistä, muualta Suomesta kuin myös toiselta puolelta maapalloa. Meille olet aina tervetullut, olitpa sitten vierailulla kaupungissa, hotellimme vieras tai yksi pääkaupunkiseudun vakituisista asukkaista.

Huomioittehan, että kello 20.00 jälkeen Sky Room baarin ikäraja on 21 vuotta.

Skyroom Helsinki

Maanantai-torstai: 16.00-00.00
Perjantai-lauantai: 12.00-02.00
Sunnuntai: Olemme kiinni.

Perjantaisin ja lauantaisin edellytämme asiakkailtamme EU:n koronapassia ja henkilöllisyystodistusta sisäänpääsyyn klo 18 jälkeen. Skyroomin ikäraja on 21 vuotta klo 20.00 jälkeen. Viranomaisten rajoitusten mukaisesti anniskelu päättyy maanantaista torstaihin klo 23.30 ja perjantaina sekä lauantaina klo 01.30.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.