Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Helsinki Helsinki ,  Suomi

  • Suuri, joustavasti muunneltavissa oleva kokoustila, joka sopii niin seurusteluun kuin esityksiin, Clarion Hotel Helsingissä
  • Kokoushuone koululuokkamaisella istuinjärjestelyllä, Clarion Hotel Helsingissä

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Suomi

Clarion Hotel Helsinki ja sen 78 metriä korkeat tornit ovat yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä. Hotellissa on upea 16. kerroksen kattouima-allas, Skyroom -baari, 425 tyylikästä huonetta, moderni tapahtumakeskus sekä Kitchen & Table -ravintola.

Clarion Hotel® Helsinki 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Pohjoismaiset raaka-aineet – kansainväliset maut

Hotellin Kitchen & Table -ravintola on ruotsalaisen huippukokki Marcus Samuelssonin käsialaa. Ravintolan fun dining -filosofian ytimessä ovat sosiaalinen syöminen, avokeittiö, yhteisölliset pöydät ja urbaani tunnelma. Menu yhdistää Manhattanin maut suomalaisiin raaka-aineisiin ja perinteisiin.

Maailmankuulu huippukokki Marcus Samuelsson

Ei ole mikään yllätys, että New Yorkissa asuva ruotsalainen huippukokki Marcus Samuelsson on tunnettu ympäri maailmaa. Kriitikoiden ylistämien Aquavitin makukombinaatioiden ja hänen oman Red Rooster -ravintolansa ansiosta hänestä on tänä päivänä tullut kansainvälisesti arvostettu kokki ja ravintolamaailman neuvonantaja. Marcus on ollut myös jonkin verran esillä yhdysvaltalaisessa mediassa – muun muassa silloin, kun laittoi ruokaa yhdessä Michelle Obaman kanssa "Good Morning America" -ohjelmassa ja silloin, kun hän voitti Top Chef Master -kilpailun, jossa häntä vastaan kilpaili 21 muuta tunnettua kokkia. Suosittujen kokkikirjojen ja New York Timesin, Washington Postin ja Chicago Tribunen myöntämien palkintojen ja tunnustusten lisäksi hän on muun muassa tarjonnut presidentti Obamalle illallista Valkoisessa Talossa.

Koe myös muut Marcus Samuelssonin ravintolakonseptit

Oletko matkalla Ruotsiin tai Norjaan? Kirjaudu sisään yhteen Clarion-hotelleistamme ja tutustu muihin Marcus Samuelssonin kanssa yhteistyössä luomiimme ravintolakonsepteihin. Voit testata hänen Norda Bar & Grill -ravintolaansa Clarion Hotel PostissaAmerican Table -ravintolaa Clarion Hotel Signissa sekä Eatery Social Taqueriaa Clarion Hotel Malmö Livessä ja Clarion Hotel Stockholmissa. Eikä tule myöskään unohtaa muita Kitchen & Table -ravintoloita ympäri Skandinaviaa!

Varaa pöytä

Varaa pöytä netistä – Kitchen & Table

Olethan meihin yhteydessä jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta +358 40 162 3850 tai sähköpostitse kitchenandtable.helsinki@choice.fi.

Aamiainen

Maanantai-lauantai: 7.00-11.00
Sunnuntai: 8.00-12.00

Early Bird -aamiainen
Maanantai-sunnuntai: 5.00-7.00

Kitchen & Table À la Carte

Maanantai-torstai: klo 18.00-22.00
Perjantai-lauantai: klo 17.00-23.00
Sunnuntai: Olemme kiinni.

Keittiö sulkeutuu klo 21.30.

Skyroom Helsinki

Maanantai-torstai: 18.00-00.00, valomerkki 23.30
Perjantai-lauantai: 16.00-1.00, valomerkki 00.00
Sunnuntai: Olemme kiinni.

Skyroomin ikäraja on 21 vuotta klo 20.00 jälkeen.

Living Room Bar & Terrace

Maanantai-tiistai: -
Keskiviikko-lauantai: 15.00-19.00
Sunnuntai: 13.00-20.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.