Pohjoismaiset raaka-aineet – kansainväliset maut
Hotellin Kitchen & Table -ravintola on ruotsalaisen huippukokki Marcus Samuelssonin käsialaa. Ravintolan fun dining -filosofian ytimessä ovat sosiaalinen syöminen, avokeittiö, yhteisölliset pöydät ja urbaani tunnelma. Menu yhdistää Manhattanin maut suomalaisiin raaka-aineisiin ja perinteisiin.
Maailmankuulu huippukokki Marcus Samuelsson
Ei ole mikään yllätys, että New Yorkissa asuva ruotsalainen huippukokki Marcus Samuelsson on tunnettu ympäri maailmaa. Kriitikoiden ylistämien Aquavitin makukombinaatioiden ja hänen oman Red Rooster -ravintolansa ansiosta hänestä on tänä päivänä tullut kansainvälisesti arvostettu kokki ja ravintolamaailman neuvonantaja. Marcus on ollut myös jonkin verran esillä yhdysvaltalaisessa mediassa – muun muassa silloin, kun laittoi ruokaa yhdessä Michelle Obaman kanssa "Good Morning America" -ohjelmassa ja silloin, kun hän voitti Top Chef Master -kilpailun, jossa häntä vastaan kilpaili 21 muuta tunnettua kokkia. Suosittujen kokkikirjojen ja New York Timesin, Washington Postin ja Chicago Tribunen myöntämien palkintojen ja tunnustusten lisäksi hän on muun muassa tarjonnut presidentti Obamalle illallista Valkoisessa Talossa.
Koe myös muut Marcus Samuelssonin ravintolakonseptit
Oletko matkalla Ruotsiin tai Norjaan? Kirjaudu sisään yhteen Clarion-hotelleistamme ja tutustu muihin Marcus Samuelssonin kanssa yhteistyössä luomiimme ravintolakonsepteihin. Voit testata hänen Norda Bar & Grill -ravintolaansa Clarion Hotel Postissa, American Table -ravintolaa Clarion Hotel Signissa sekä Eatery Social Taqueriaa Clarion Hotel Malmö Livessä ja Clarion Hotel Stockholmissa. Eikä tule myöskään unohtaa muita Kitchen & Table -ravintoloita ympäri Skandinaviaa!