Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.
Näytä kaikki hotellit kohteessa Helsinki, Suomi
 • Suuri, joustavasti muunneltavissa oleva kokoustila, joka sopii niin seurusteluun kuin esityksiin, Clarion Hotel Helsingissä
 • Kokoushuone koululuokkamaisella istuinjärjestelyllä, Clarion Hotel Helsingissä

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Suomi

Tervetuloa Clarion Hotel Helsinkiin – Helsingin eläväiseen kohtaamispaikkaan. Lokakuussa 2016 avasimme uuden hotellin 1000 hengen tapahtumakeskuksella, ylimmän kerroksen ulkouima-altaalla, 425 huoneella ja Kitchen & Table -ravintolalla.

Clarion Hotel® Helsinki 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

ROMANCE - ROMANTTINEN ELÄMYS KAHDELLE CLARIONISSA

Aloittakaa nauttimalla pullo samppanjaa huoneessanne, ja kruunatkaa aamunne herkullisella aamiaisella vuoteessa sekä pulahtamalla 16. kerroksen kattouima-altaaseen. Tervetuloa Clarion Hotel Helsinkiin!

 • Vierailun ajankohta:

  31 tammi 2019 - 30 joulu 2020

 • Varattavissa:

  31 tammi 2019 - 30 joulu 2020

Hinnat

Deluxe-huone alk. 248€

Junior Suite-huone alk. 398€

Miltä kuulostaa romanttinen elämys Helsingin kattojen yllä? Majoitu rakkaasi kanssa meillä, nauti aamiainen sängyssä ja pulahda 16. kerroksen kattouima-altaaseen! Kahden hengen majoituspaketti alk. 248€.

Vietä romanttinen elämys yhdessä rakkaasi kanssa, hotellin pehmeissä lakanoissa. Käytössänne on upean hotellihuoneen lisäksi Kitchen & Table -ravintola, 16. kerroksessa sijaitseva näköalabaari Sky Room sekä lämmitetty kattouima-allas, saunat ja kuntosali.

Majoituspaketti kahdelle Deluxe-huoneessa alk. 248€

Majoituspaketti kahdelle Junior Suite-huoneessa alk. 398€

Majoituspakettiin kuuluu kahden hengen majoitus Deluxe- tai Junior Suite-huoneessa, aamiainen tarjoiltuna huoneeseen sekä myöhäinen huoneenluovutus klo 14 (saatavuuden mukaan), pullo samppanjaa (0,375l, myös alkoholiton vaihtoehto tarjolla), macarons -keksejä, kylpytakit, kylpytossut ja kylpytuotteet, sekä kuntosalin, saunojen ja uima-altaan käyttö asiakasaikoina.

Lähetä meille tiedustelu toivomastasi majoituspaketista ja majoitusajankohdasta niin olemme sinuun yhteydessä. Tervetuloa viettämään ikimuistoinen ilta, yö ja aamu Clarion Hotel Helsinkiin!

Majoitusopaketti sisältää

 • Yhden yön majoitus Deluxe- tai Junior Suite-huoneessa
 • Aamiainen huoneeseen
 • Pullo samppanjaa (0,375l, myös alkoholiton vaihtoehto) ja macarons -keksejä
 • Kylpytakit, kylpytossut & kylpytuotteet
 • Kuntosalin, saunojen ja kattouima-altaan käyttö
 • Myöhäinen huoneenluovutus klo 14:00 (saatavuuden mukaan)
 • Langaton internet-yhteys
Ehdot

Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Lähetä tiedustelu
2.564.384.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.