Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Juhlista rakkautta Helsingin kattojen yllä!

Varaa rentouttava Pridecation -majoituspaketti Clarion Hotel Helsingistä alkaen 140€ sisältäen upean Pride-teemaisen yllätyspaketin.

 • Vierailun ajankohta:

  26 kesä 2022 - 3 heinä 2022

 • Varattavissa:

  9 kesä 2022 - 3 heinä 2022

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

Varaa Pridecation -majoituspaketti alk. 140€ sisältäen upean Pride-teemaisen yllätyspaketin.

#RoomForAll – meidän ovemme ovat aina avoinna kaikille ja olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Pidämme monikulttuurisuutta suuressa arvossa, teemme valtavasti töitä tasa-arvon edistämiseksi ja haluamme luoda uniikkeja sekä mieleenpainuvia kohtaamisia hotelleissamme. Meillä onkin jälleen kunnia toimia Helsinki Priden vuoden 2022 Working with Pride -yhteistyökumppanina!

Ylpeänä kumppanina ja Helsinki Pride juhlaviikon kunniaksi meillä on tarjolla värikäs Pridecation -majoituspaketti! Varaa majoitus Helsinki Pride -viikolle alk. 140€ Clarion -hotellista ja juhlista rakkautta Helsingin kattojen yllä itseksesi, läheisen tai mielitietyn kanssa! Pridecation -majoitus sisältää tietysti myös upean Pride-teemaisen yllätyspaketin. Tämä pitää sisällään mm. Marimekon kassin, Iittalan kynttilälyhdyn, muumimukin, Lumenen ihonhoitotuotteen sekä Pride-sukat ja -laukun. Majoituspaketti on tarjolla 26.6.-3.7.2022.

Safe Stay – meille tärkeintä on vieraidemme ja henkilöstömme turvallisuus ja terveys. Suomen Clarion -hotellit noudattavat viranomaisten antamia suosituksia sekä Nordic Choice Hotels -ketjun Safe Stay -hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä.

Majoituspaketti sisältää:

 • Majoituksen valitsemassasi huoneluokassa (max. 2 aikuista)
 • Pridecation yllätyspaketin
 • Herkullisen aamiaisen
 • Kuntosalin, saunan ja kattouima-altaan käytön
 • Langattoman internet-yhteyden
Ehdot

Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään saapumispäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Perumatta jäänyt tai myöhässä peruutettu varaus veloitetaan kokonaisuudessaan.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.