Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Unohtumaton majoitus & kolmen ruokalajin illallinen

Vietä upea ilta läheisesi kanssa Clarion Hotel Helsingissä herkutellen ja nautiskellen!

 • Vierailun ajankohta:

  27 tammi 2021 - 25 huhti 2021

 • Varattavissa:

  25 tammi 2021 - 25 huhti 2021

Kolmen ruokalajin illallinen sekä hotelliyö kahdelle hengelle vain 158€

Olisiko aika hemmotella itseäsi illalla, joka on täynnä uusia makuja ja kokemuksia? Nauti herkullinen illallinen, jonka jälkeen pääset käpertymään hotellin pehmeisiin lakanoihin!

Majoituspaketti kustantaa vain 105€ yhden hengen huoneesta tai 158€ kahden hengen huoneesta. Hinta sisältää kolmen ruokalajin illallisen, yöpymisen sekä aamiaisen seuraavana aamuna. Tarjous on voimassa Clarion Hotel Helsingissä viikonloppuisin (perjantaista sunnuntaihin) 25.4.2021 asti. Lisäksi majoituspaketti on varattavissa myös arkipäivisin hiihtoloman (vk 8 & 9) aikana.

Kolmen ruokalajin illallinen on tarjolla meidän tunnelmallisessa Kitchen & Table -ravintolassa. Voit tehdä pöytävaurauksen sähköpostitse kitchenandtable.helsinki@choice.fi, soittamalla +358 10 850 3820 tai ravintolamme nettisivuilta. Mainitsethan varauksen yhteydessä Majoitus & illallinen -majoituspaketista.

Menu: Alkuun on tarjolla kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, pääruoaksi kevyesti savustettua kirjolohta, puikulapyrettä & beurre blanc -kastiketta sekä jälkiruoaksi suklaamarkiisia & vadelmaa. Pidätämme oikeuden muutoksiin koskien majoituspaketin menua.

Safe Stay - meille tärkeintä on vieraidemme ja henkilöstömme turvallisuus ja terveys. Suomen Clarion -hotellit noudattavat viranomaisten antamia suosituksia sekä Nordic Choice Hotels -ketjun Safe Stay -hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä.

Majoituspaketti sisältää:

 • Yhden yön majoitus
 • Kolmen ruokalajin illallinen
 • Herkullinen aamiainen
 • Kuntosalin, saunojen ja kattouima-altaan käyttö
 • Langaton internet-yhteys
Ehdot

Tarjous sisältää kolmen ruokalajin illallisen, yöpymisen ja aamiaisen. Majoituspaketti kustantaa vain 105€ yhden hengen huoneesta tai 158€ kahden hengen huoneesta. Jos varaat kaksi yötä, sinulle tarjotaan menu myös toisena päivänä. Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita, ja sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 16.00 asti. Tarjous on voimassa Clarion Hotel Helsingissä viikonloppuisin (perjantaista sunnuntaihin) 25.4.2021 asti. Lisäksi majoituspaketti on varattavissa arkipäivisin hiihtoloman (vk 8 & 9) aikana.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.