Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.
 • Vierailun ajankohta:

  20 loka 2016 - 7 tammi 2018

  Min. 2 yötä

 • Varattavissa:

  13 loka 2016 - 7 tammi 2018

Shoppailemaan tai joulumarkkinoille - Tervetuloa Helsinkiin!

Vietä ihana viikonloppu Helsingissä ja tule majoittumaan Clarion Hotel Helsinkiin. Keskustan shoppailukadut, museot ja joulumarkkinat ovat kävelymatkan päässä. Raitiovaunulinja kulkee aivan hotellin vierestä, joten pääset keskustaan vain 5 minuutissa.

Pitkän shoppailupäivän jälkeen on ihana rentoutua 16. kerroksen lämmitetyssä kattouima-altaassa, josta voit ihailla samalla näkymiä merelle. Myös saunat ja kuntosali ovat käytössäsi. Nauti raikkaista cocktaileista Sky Room –näköalabaarissa tai herkuttele Kitchen & Table –ravintolassa.

Kun saavut perjantaina tai lauantaina ja majoitut 2 yötä, tarjoamme sinulle 10% alennuksen Standard-, Superior- ja Deluxe-huoneista. Tarjous on lisäksi voimassa päivittäin 22.12.2017-7.1.2018.

Tarjous sisältää aamiaisen, langattoman verkkoyhteyden, kuntosalin, saunan ja lämmitetyn kattouima-altaan käytön veloituksetta.  Varaa huoneesi nyt!

Tarjous sisältää:

 • 2 yötä Standard-, Superior- tai Deluxe-huoneessa
 • Aamiainen
 • Kaupungin nopein langaton internet-yhteys
 • Kuntosalin, saunan ja uima-altaan käyttö veloituksetta
Ehdot

Tarjous on voimassa perjantaina tai lauantaina alkaviin kahden yön majoituksiin, sekä 22.12.2017-7.1.2018 välisenä aikana päivittäin. Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotelliin. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.