Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Nauti herkullisesta piknikistä Jätkäsaaren merimaisemissa!

Clarion Picnic -majoituspaketti sisältää majoituksen lisäksi huolella valmistetun piknik-korin!

 • Vierailun ajankohta:

  21 kesä 2021 - 29 elo 2021

 • Varattavissa:

  21 kesä 2021 - 29 elo 2021

Varaa herkullinen Clarion Picnic -majoituspaketti kahdelle alkaen 139€!

Nauti Jätkäsaaren upeasta merimaisemasta samalla herkutellen Clarion Hotel Helsingin piknik-korilla! Voit asetella viltin joko hotellihuoneen ikkunan eteen tai napata eväät mukaan ja suuntaa lähipuistoon herkuttelemaan. Piknikkorisi sisältää maittavan aterian kahdelle, joka on valmistettu huolellisesti ja täytetty herkullisilla tuotteilla. Piknik-kori sisältää: serranokinkkua, valikoiman juustoja, keksilajitelman, viinirypäleitä, omenoita, suklaata sekä aterimet ja piknik viltin. Clarion Picnic -majoituspaketti on tarjolla päivittäin 29.8.2021 asti ja varaustiedustelu tulee lähettää meille kolme arkipäivää ennen tulopäivää.

Hotellissa käytössäsi on lämmitetty kattouima-allas, sauna, kuntosali sekä ilmainen langaton internet-yhteys. Hotellin ravintolapalvelut sekä 16. kerroksessa sijaitseva Skyroom -näköalabaari pitävät sinusta huolta tarjoamalla niin makuelämyksiä kuin huikeita maisemia. Ravintolapalvelut sekä kuntosalin, uima-altaan ja saunatilojen käyttö ovat tarjolla vallitsevan tilanteen salliessa. Katso tarkemmat aukioloajat tästä.

Safe Stay – meille tärkeintä on vieraidemme ja henkilöstömme turvallisuus ja terveys. Suomen Clarion -hotellit noudattavat viranomaisten antamia suosituksia sekä Nordic Choice Hotels -ketjun Safe Stay -hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä.

Lähetä meille tiedustelu toivomastasi majoitusajankohdasta. Tiedustelu tulee lähettää kolme arkipäivää ennen tulopäivää. Tervetuloa!

Majoituspaketti sisältää:

 • Majoituksen valitsemassasi huoneluokassa
 • Maistuvan piknik-korin
 • Herkullisen aamiaisen
 • Kuntosalin, saunan ja uima-altaan käytön
 • Langattoman internet-yhteyden
Ehdot

Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään saapumispäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Perumatta jäänyt tai myöhässä peruutettu varaus veloitetaan kokonaisuudessaan.

Lähetä tiedustelu
2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.