Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Suomi

  • Kattokruunuja ja istuinryhmiä Clarion Hotel Helsinki Airportin aulassa
  • Clarion Hotel Helsinki Airportin julkisivu
  • Viinikaappi viinien kera, osa Kitchen & Table -ravintolaa, Clarion Hotel Helsinki Airportissa
  • Katettu pöytä Kitchen & Table -ravintolassa, Clarion Hotel Helsinki Airportissa
  • Baarimikot tekevät drinkkejä Clarion Hotel Helsinki Airportissa
  • Parivuode harmaalla päiväpeitteellä, työtila, tuoli sekä TV kahden hengen Standard-huoneeessa, Clarion Hotel Helsinki Airport -hotellissa
  • Standard-huoneen kylpyhuone pesualtaalla ja suihkulla, Clarion Hotel Helsinki Airportissa

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Suomi

Clarion Hotel Helsinki Airport on kansainvälinen ja energinen kohtaamispaikkasi Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä. Kirjaudu sisään ja nauti 258 hotellihuoneesta, kokoustiloista, Kitchen & Table -ravintolasta sekä rentoutumisosastosta, jossa mm. sauna.

Clarion Hotel® Helsinki Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tilamme on suunniteltu inspiroimaan. Nimet oikealla antavat vihjeitä siitä, millaisen tunnelman voit kohdata kussakin tilassa. Inspiroivien tarinoiden lisäksi kussakin tilassa on modernit puitteet ja viimeisin kokoustekniikka, kuten langaton kuvansiirto ja kaupungin nopein langaton verkko.

Kokous- ja tapahtumatilat

Hotellissa on 12 viihtyisää kokous- ja tapahtumatilaa erikokoisiin kohtaamisiin. Jokainen tilamme on uniikki ja tilojen kalustus ja ilme on muodostettu inspiroivien tarinoiden ympärille. Suurin osa tiloistamme sijaitsee hotellin 2. kerroksessa, jonka yhteydessä on myös tilava ja valoisa kahvitori ja lounge-alue. Suurin tapahtumatilamme View tarjoaa mahdollisuuden jopa 250 hengen tilaisuuksien järjestämiseen. Kaikissa tiloissa on käytössä viimeisin kokousteknologia, kuten langaton kuvansiirto ja langaton verkko.

Tilat ja tarinat

Jokainen tilamme on ympäristöltään uniikki ja suunniteltu inspiroimaan kokousvieraitamme. Värikkään Design-tilamme keskiössä on suomalaisena käsityönä valmistettu lasinen pöytä, jonka pintaan voi kirjoittaa ja piirtää. Art-tiloissamme on Vantaan taidemuseo Artsin kanssa yhteistyössä toteutettu vaihtuva taidenäyttely. Read-tilamme on kuin kotoisa kirjastohuone, josta löytyy sekä neuvottelupöytä että rento nojatuoliryhmä, kirjahyllyä unohtamatta. Viimeisimmän kokoustekniikan lisäksi kokous- ja tapahtumahenkilökuntamme on käytettävissäsi tilaisuutesi ajan. Katso muut tilamme ja kapasiteettitiedot sivun oikeasta laidasta.

View-tila suuriin tapahtumiin

View-tila on hotellimme suurin tapahtumatila, joka mahdollistaa jopa 250 hengen kongressit, häät, cocktail-tilaisuudet ja muut juhlat. 247 m² kokoisessa ja 4,2 metriä korkeassa tilassa on lattiasta kattoon ulottuvat lasiseinät, jotka tuovat paljon luonnonvaloa. Tilassa on kokoustekniikan lisäksi myös laadukas konserttitason äänentoisto, jonka ansiosta tilaisuuteen voi yhdistää musiikkielämyksen. Suurista pariovista on mahdollista ajaa auto sisälle, joten tila soveltuu hyvin myös autotilaisuuksiin.

Living Room

Parhaat ideat ja päätökset syntyvät usein tauoilla sekä rennoissa kohtaamisissa auloissa ja kahvitoreilla, joten tilaisuutesi ei rajoitu pelkkiin kokoustiloihin. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää kokoustilan lisäksi myös hotellin muita yleisiä tiloja, joita kutsumme nimellä Living Room. Rennot workshopit, ideariihet ja muut kohtaamiset onnistuvat hotelliaulamme sohvanurkkauksissa, Living Room Barissamme tai kesäisin vaikka ulkoterassillamme.

Sviittikokous

Hotellissa on neljä tilavaa kokouskäyttöön soveltuvaa Junior Suitea, joissa on kiinteänä kalustuksena kuuden hengen pyöreä kokouspöytä. Tilaan on mahdollista tuoda myös kokoustekniikkaa sekä tilata kokoustarjoiluita.

Varaa kokous

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +358 10 850 3810 tai sähköpostitse osoitteessa events.cl.helsinkiairport@choice.fi

Kapasiteetti

Alla näet kokoustilojemme maksimikapasiteetit.

Tapahtumatila VIEW

250 henkilöä

Kokoushuone TASTE

72 henkilöä

Kokoushuone ART 1, ART 2

55 henkilöä/huone tai yhdessä 108 henkilöä

Kokoushuone PROCESS

36 henkilöä

Kokoushuone INNOVATION

30 henkilöä

Kokoushuone MUSIC

16 henkilöä

Kokoushuone DESIGN

14 henkilöä

Kokoushuone READ

8 henkilöä

Kokoushuoneet RELAX, TEAM, TRAVEL

6 henkilöä/huone

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.374.001 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.