Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Suomi

  • Kattokruunuja ja istuinryhmiä Clarion Hotel Helsinki Airportin aulassa
  • Clarion Hotel Helsinki Airportin julkisivu
  • Viinikaappi viinien kera, osa Kitchen & Table -ravintolaa, Clarion Hotel Helsinki Airportissa
  • Katettu pöytä Kitchen & Table -ravintolassa, Clarion Hotel Helsinki Airportissa
  • Baarimikot tekevät drinkkejä Clarion Hotel Helsinki Airportissa
  • Parivuode harmaalla päiväpeitteellä, työtila, tuoli sekä TV kahden hengen Standard-huoneeessa, Clarion Hotel Helsinki Airport -hotellissa
  • Standard-huoneen kylpyhuone pesualtaalla ja suihkulla, Clarion Hotel Helsinki Airportissa

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Suomi

Clarion Hotel Helsinki Airport on kansainvälinen ja energinen kohtaamispaikkasi Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä. Kirjaudu sisään ja nauti 258 hotellihuoneesta, kokoustiloista, Kitchen & Table -ravintolasta sekä rentoutumisosastosta, jossa mm. sauna.

Clarion Hotel® Helsinki Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion-hotellit eivät ole ainoastaan tavanomaisia yöpymispaikkoja, vaan parhaimmillaan maagisia kohtaamispaikkoja elämän tärkeinä hetkinä. 

Small talk BIG BUSINESS

Clarion-hotelleissa kaikki kohtaamiset ovat samanarvoisia. Small Talk Big Business -kokouskonseptimme mahdollistaa niin pienet ideat kuin suuret visiot, oli tarpeesi sitten kahden hengen nopea tapaaminen tai 250 hengen kongressi. Parhaat ideat ja päätökset syntyvät usein tauoilla sekä rennoissa kohtaamisissa auloissa ja kahvitoreilla, joten tilaisuutesi ei rajoitu pelkkiin kokoustiloihin. Luovuus ei katso kelloa ja siksi kaikki yleiset tilamme ovat käytettävissäsi. Small talk voi johtaa Big Businekseen.

Sijainti ja saapuminen

Clarion Hotel Helsinki Airport sijaitsee aivan Aviapoliksen rautatieaseman vieressä, Kehäradan varrella. Helsinki-Vantaan lentokentältä on ainoastaan kahden minuutin junamatka Aviapolikseen (valitse I-juna ja poistu Aviapoliksen asemalta Aviabulevardin suuntaan). Helsingin rautatieasemalta matka Aviapolikseen junalla kestää noin 30 minuuttia. Hotellilta on myös julkisia bussiyhteyksiä. Autolla saapuvat pääsevät hotellille sujuvasti Kehä III:sta pitkin, ja hotellin yhteydessä on pysäköintimahdollisuus.

Kokous- ja tapahtumatilat

Hotellissa on 12 viihtyisää kokous- ja tapahtumatilaa erikokoisiin kohtaamisiin. Jokainen tilamme on uniikki ja tilojen kalustus ja ilme on muodostettu inspiroivien tarinoiden ympärille. Suurin osa tiloistamme sijaitsee hotellin 2. kerroksessa, jonka yhteydessä on myös tilava ja valoisa kahvitori ja lounge-alue. Suurin tapahtumatilamme View tarjoaa mahdollisuuden jopa 250 hengen tilaisuuksien järjestämiseen. Kaikissa tiloissa on käytössä viimeisin kokousteknologia, kuten langaton kuvansiirto ja kaupungin nopein langaton verkko. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Kokouspaketit

Helpottaaksemme niin pienten kuin suurten tilaisuuksien onnistumista, olemme muokanneet kokouspakettimme kolmelle eri tasolle: Basic-, Some Extra ja Let´s Go Crazy. Basic-paketit edustavat kaikkea sitä mitä toimivalta tapahtumaltasi odotat, ja ne sisältävät kaiken tarpeellisen. Some Extra -tarjoiluvalikoimastamme valitset helposti hiukan extraa tilaisuuteesi, ja tämä on myös helppo keino yllättää vieraasi. Let´s Go Crazy -tarjoilut ja -aktiviteetit tarjoavat mahdollisuuden viedä tapahtumasi seuraavalle tasolle ja antaa vieraillesi mieleenpainuva elämys.

We Care

We Care on vastuullisuuskonseptimme, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämänlaatua, sekä kantaa vastuu ympäristöstämme. Panostamme kestävään kehitykseen käyttämällä mahdollisimman paljon paikallisten pientuottajien tuotteita, tarjoamalla monipuolisesti kauden parhaita kasviksia sekä tukemalla paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä.

Nordic Choice Club

Me huolehdimme sinusta myös tilaisuutesi jälkeen. Liittymällä Nordic Choice Clubiin saat viimeisimmät uutisemme, parhaat tarjouksemme, ja lisäksi valikoitujen yhteistyökumppaneidemme edut käyttöösi. Lue lisää ja liity Nordic Choice Clubin jäseneksi täältä.

Small talk can lead to big business.

Varaa kokous

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +358 10 850 3810 tai sähköpostitse osoitteessa events.cl.helsinkiairport@choice.fi

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.374.001 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.