Clarion Hotel Aviapolis tarjoaa ruokaa ja juomaa kaikkiin tilanteisiin. Koe fun dining -filosofia Marcus Samuelssonin luoman, menestyksekkään Kitchen & Table -konseptin avulla. Voit nauttia todellisesta makumatkasta, 2 minuutin päässä Helsingin lentoasemalta.
Pohjoismaiset raaka-aineet – kansainväliset maut
Hotellin Kitchen & Table -ravintola on ruotsalaisen huippukokki Marcus Samuelssonin käsialaa. Ravintolan fun dining -filosofian ytimessä ovat sosiaalinen syöminen, avokeittiö, yhteisölliset pöydät ja urbaani tunnelma. Menu yhdistää Manhattanin maut suomalaisiin raaka-aineisiin ja perinteisiin.
Ravintolan konsepti perustuu ainutlaatuiseen yhteistyöhön Clarion-hotelliketjun ja Marcus Samuelssonin kanssa. Marcus on muun muassa tarjonnut presidentti Obamalle illallisen, valmistanut ruokaa Michelle Obaman kanssa Good Morning America -ohjelmassa ja voittanut Top Chef Master -kilpailun, jossa häntä vastaan kilpaili 21 muuta tunnettua kokkia.
Baari
Kitchen & Table -baarissa on runsas valikoima erilaisia juomia – myös alkoholittomia. Istahda alas päivän päätteeksi ja nauti kupillinen hyvää kahvia tai rentouttava drinkki viihtyisässä baarissamme, joka sijaitsee Kitchen & Table -ravintolan yhteydessä.
Koe myös muut Marcus Samuelssonin ravintolakonseptit
Kitchen & Table järjesti tupla-avajaiset Helsingissä. Lokakuussa 2016 avasimme ovet myös sisarravintolaamme, Kitchen & Tableen, joka on osa Helsingin keskeisellä paikalla sijaitsevaa, uutta Clarion Hotel Helsinkiä. Oletko matkalla Ruotsiin tai Norjaan? Kirjaudu sisään yhteen Clarion-hotelleistamme ja tutustu muihin Marcus Samuelssonin kanssa yhteistyössä luomiimme ravintolakonsepteihin. Voit testata hänen Norda Bar & Grill -ravintolaansa Clarion Hotel Postissa, American Table -ravintolaa Clarion Hotel Signissa sekä Eatery Social Taqueriaa Clarion Hotel Malmö Livessä ja Clarion Hotel Stockholmissa. Eikä tule myöskään unohtaa muita Kitchen & Table -ravintoloita ympäri Skandinaviaa.