Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

LOVE IS LOVE - KUHERTELUA CLARIONISSA

Laatuaikaa rakkaasi kanssa vai kenties lähdössä häämatkalle lentäen? Aloittakaa matkanne nauttimalla samppanjaa huoneessanne, ja kruunatkaa aamunne herkullisella aamiaisella vuoteessa sekä myöhäisellä huoneenluovutuksella!

 • Vierailun ajankohta:

  31 tammi 2019 - 30 joulu 2020

 • Varattavissa:

  31 tammi 2019 - 30 joulu 2020

Hinnat

Superior-huone alk. 184€

Deluxe-huone alk. 236€

Suite-huone alk. 352€

Majoitu rakkaasi kanssa meillä, kilistele kuplivalla ja nauti aamiainen sängyssä - kahden hengen Love Is Love -majoituspaketti alk. 184€.

Vietä laatuaikaa yhdessä rakkaasi kanssa hotellin pehmeissä lakanoissa, kuplivalla kilistellen ja herkkullisesta hotelliaamiaisesta nauttien. Käytössänne on upean hotellihuoneen lisäksi Kitchen & Table -ravintola sekä saunat ja kuntosali. Love Is Love -majoituspaketti on varattavissa eri huoneluokissa, joten voit valita upeista huoneistamme teille sopivimman vaihtoehdon. Hotellihuoneisiin voit tutustua tarkemmin täällä.

 Lähetä meille tiedustelu Love Is Love -majoituspaketista ja toivomastasi majoitusajankohdasta, niin olemme sinuun yhteydessä. Tervetuloa viettämään ikimuistoinen kuherteluloma Clarion Hotel Aviapolikseen!

Love Is Love -majoituspaketti sisältää:

 • Yhden yön majoitus Superior- Deluxe- tai Suite-huoneessa
 • Aamiainen huoneeseen tarjoiltuna
 • Pullo samppanjaa (0,375l, myös alkoholiton vaihtoehto) ja macarons
 • Kylpytakit, kylpytossut ja kylpytuotteet
 • Kuntosalin ja saunojen käyttö
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 14:00
 • Langaton Internet-yhteys
Ehdot

Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Lähetä tiedustelu
2.564.409.006 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.