Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.
 • Varattavissa:

  3 touko 2017 - 7 tammi 2018

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  Tarjous sisältää veloituksettoman majoituksen ja ruokailun valitusta huoneluokasta riippuen yhdestä kolmeen alle 14-vuotiaalle lapselle

Nauti joulunajasta koko perheen kanssa Clarion Hotel Helsinki Airportissa

Oletteko matkalla Lappiin joulupukkia tervehtimään tai kenties aurinkoon joulun lomamatkalle? Aloittakaa lomamatka rentoutumalla koko perheen kanssa Clarion Hotel Helsinki Airportissa.

Meillä lapset majoittuvat vanhempien kanssa samassa huoneessa ja nauttivat lasten annoksen hotellin Kitchen & Table -ravintolassa veloituksetta. Hotellimme suurimmat Family Deluxe -huoneet ovat kuin tehty lapsivieraille – jättisuuret sängyt, kylpyamme, Clarionin oma Kupla -norppalelu ja ilmapallot ovat tervehtimässä lapsivieraitamme. Lisäksi puuhaa ja kirjoja on lainattavissa hotellin Living Roomista.

Clarion Hotel Helsinki Airport on hyvien kulkuyhteyksien päässä niin autolla, julkisilla kulkuvälineillä kuin lentäenkin; vain kahden minuutin junamatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta, ja vain 30 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta. 

Huoneen hinta sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa ja huoneluokasta riippuen 1-3 lapsen lisävuoteet, aamiaisen, lasten pääruoat veloituksetta vanhempien pääruokien yhteydessä Kitchen & Table -ravintolassa, langattoman verkkoyhteyden sekä kuntosalin ja saunan käytön. Tervetuloa Clarion Hotel Helsinki Airportiin!

Tarjous sisältää

 • Yhden yön majoitus Standard-, Superior-, Deluxe- tai Junior Suite -huoneessa
 • Standard- ja Superior-huoneissa yksi lisävuode lapselle (alle 14-vuotiaalle)
 • Deluxe- ja Suite -huoneissa lisävuoteet kolmelle lapselle (alle 14-vuotiaalle)
 • Aamiainen
 • Lapsille pääruoka lastenlistalta veloituksetta (aikuisen ostaessa pääruoan à la carte-listalta
 • Kaupungin nopein langaton internet-yhteys
 • Kuntosalin ja saunojen käyttö
Ehdot

Huoneluokasta riippuen 1-3 alle 14-vuotiasta lasta majoittuu veloituksetta hotellihuoneen lisävuoteissa. 1-3 lasta ruokailee veloituksessa lastenlistalta vanhempien pääruoan yhteydessä. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.