Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Majoitu Clarionissa, seikkaile HopLopissa!

Mistä on vuoden hauskin seikkailu tehty? No tietenkin majoituksesta jännittävässä Clarion Hotel Helsinki Airportissa, sekä ikimuistoisesta seikkailusta HopLop-seikkailupuistossa!

 • Vierailun ajankohta:

  9 kesä 2019 - 11 maalis 2020

 • Varattavissa:

  9 kesä 2019 - 11 maalis 2020

Tästä tulee vuoden hauskin seikkailu! Majoitus Clarion Hotel Helsinki Airportissa sekä sisäänpääsy HopLop-seikkailupuistoon samassa paketissa.

Mistä on vuoden hauskin seikkailu tehty? No tietenkin majoituksesta jännittävässä Clarion Hotel Helsinki Airportissa, sekä ikimuistoisesta seikkailusta HopLop-seikkailupuistossa! Lähin HopLop-sisäleikkipuisto sijaitsee Vantaanportissa, vain muutaman kilometrin päässä hotellillta - matka menee mukavasti viidessä minuutissa autolla!

Tarjoamme nyt samassa paketissa majoituksen Clarion Hotel Helsinki Airportiin -5% alennuksella päivän hinnasta, sekä yhden sisäänpääsylipun mihin tahansa HopLop-seikkailupuistoon. Paketti sisältää majoituksen kahdelle valitsemassasi huoneluokassa (Standard, Superior, Deluxe tai Suite), herkullisen hotelliaamiaisen, saunojen ja kuntosalin käytön asiakasaikoina sekä yhden sisäänpääsylipun HopLop-seikkailupuistoon sisäänkirjautumisen yhteydessä (arvo 18€, voimassa kesäkuuhun 2020 asti). Hotellihuoneidemme hinnat vaihtelevat ajankohdan mukaan, joten kysy meiltä hintoja haluamallesi ajankohdalle. Huoneluokkiin voit tutustua täällä.

Varaa majoitus koodilla HOPLOP suoraan nettisivuiltamme.

Tutustu HopLop-seikkailupuistoihin täällä: www.hoplop.fi/

Majoituspaketti sisältää

 • Yhden yön majoitus valitsemassasi huoneluokassa
 • Herkullinen hotelliaamiainen
 • Langaton internet-yhteys
 • Saunan ja kuntosalin käyttö
 • Yhden sisäänpääsylipun HopLop-seikkailupuistoon (voimassa 4.6.2020 asti)
Ehdot

Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.